Zien: Monica Geuze met haar nieuwe vriend gespot

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 09 april 2024 om 9:31
realitynl 3
Monica Geuze heeft onlangs in de podcast Geuze & Gorgels bekend gemaakt dat ze een nieuw vriendje heeft. Monica wilde er overigens niet meer over kwijt wie de gelukkige is, maar wij hebben beelden.
Monica Geuze heeft een bewogen liefdesleven, zo heeft ze veel bekende exen. Het lijkt er nu op dat Monica alsnog haar ware heeft gevonden, ze heeft het inmiddels bevestigd en zegt: "Ik heb weer een vriendje." Eerder gingen de geruchten rond dat Monica de bekende voetballer James Lawrence aan de haak heeft geslagen. Monica heeft niets meer gezegd dan dat ze een relatie heeft, is het James of niet?

Vriend Monica Geuze

De eerste foto waar duidelijk op te zien is dat James de nieuwe vriend van Monica is, is inmiddels verschenen. Zo deelt Yvonne Coldeweijer het kiekje op haar Instagram. Het stel liep samen met het dochtertje van Monica, van de Albert Heijn naar de woning van Monica. Nu is er geen twijfel meer of James wel of niet de vriend is. Het is overduidelijk dat de voetballer zich thuis voelt in Amsterdam. Hieronder zie je de foto dat ze samen zijn.
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
Beeld: Instagram @lifeofyvonne

James Lawrence

Podcast

In de podcast Geuze & Gorgels bespreken Monica Geuze en Kaj Gorgels, hun wekelijkse verhalen en bevindingen. Eerder ging het in de podcast over een taalbarrière in het liefdesleven en of dit goed kon gaan of niet. Erg opvallend zou je zeggen, aangezien James uit Engeland komt. Als je dit allemaal onder elkaar zet, kan het haast niet anders! James heeft tot zijn zestiende in Engeland gewoond, maar is later met zijn moeder naar Nederland verhuisd. Hij heeft in 2019 bij Ajax gespeeld, waar hij ook een jeugdopleiding heeft gevolgd. Hoewel James zich vooral focust op het voetballen, spreekt hij ook een beetje Nederlands. Ondanks dat hij graag voor Oranje speelt, speelt hij nu bij een Duitse voetbalclub. Wie weet zal de Duitse club over een tijdje weer ingewisseld worden voor een Nederlandse!