Zo gaat het nu tussen Joey en Luna uit Love Island: 'Er is veel veranderd'

Entertainment
door Lois
zondag, 18 februari 2024 om 10:49
bb1icmlm
We weten inmiddels dat niet ieder koppel nog bij elkaar is van het vierde seizoen Love Island 2021. Zo zijn winnaars Job en Esmee al een tijdje niet meer samen. Maar hoe zit dat bij Joey en Luna?

Joey Lauhouhk en Luna Duindam

Joey en Luna moesten net voor de grote Love Island-finale 2021 de villa verlaten, maar dat betekende heus niet dat het finito was tussen de twee. Na hun deelname maakte de twee al snel bekend een stelletje te zijn. In een interview met Grazia vertellen ze over hun avonturen na het programma.
De twee leerden elkaar kennen tijdens Casa Amor, waar Joey uiteindelijk voor Luna koos, waardoor Yasmin alleen achterbleef. Luna vertelt dat “Toen we naar huis moesten, zaten we eerst nog een paar dagen in quarantaine. Samen met Sandra en Gwindo. We hebben het toen zo leuk gehad met z’n vieren. Het was een soort vakantie; zonder drukte en camera’s om je heen. We hadden gewoon een heel gezellig tijd”, zegt Joey. “Toen zijn we echt verliefd op elkaar geworden”, vult Luna aan.

Sneltrein

De liefde tussen Joey en Luna ging vervolgens in een sneltreinvaart. Binnen twee weken na Love Island besloten ze samen te gaan wonen. "Het is best apart gegaan: sinds de dag dat we elkaar hebben ontmoet, hebben we altijd samen geslapen. Er is veel veranderd, maar allemaal wel positief", voegt Joey eraan toe.
Luna vervolgt: “Het is echt heel bijzonder. Als je meedoet aan Love Island
hoop je natuurlijk dat je er een relatie aan overhoudt, maar ik had nooit bedacht dat het zo goed zou uitpakken.” Ondanks de snelle ontwikkelingen hebben ze zelden ruzie. Joey grapt over kleine irritaties: "Waar ik me bij Luna weleens aan kan storen is dat ze heel perfectionistisch is, zelf ben ik namelijk erg chaotisch. Maar dat zijn zulke kleine dingen."

14 februari

Vandaag is het Valentijnsdag; de dag waarop geliefden elkaar vaak extra in het zonnetje zetten. Toch is Valentijnsdag niet iets wat Luna en Joey per se op 14 februari vieren. “We moeten allebei gewoon werken op die dag”, vertelt Luna. “En we waren twee weken geleden al een weekendje weg geweest voor Valentijnsdag. We hadden een heel mooie hotelkamer en Joey had allemaal ballonnen geregeld. Dat was heel leuk. Maar misschien ga ik 14 februari alsnog wel iets regelen; een kleine verrassing”, lacht ze.