Zo is Emma Heesters bekend geworden

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 08 juni 2024 om 11:00
realitynl 99
Emma Heesters heeft een goedlopende carrière en mag zingen bij verschillende grote shows en concerten. Ieder liedje die Emma maakt, lijkt een hit te worden. Maar hoe is Emma zo bekend geworden?
Emma Heesters verschijnt geregeld bij de Toppers en programma's zoals de De Beste Zangers en The Masked Singer. Emma is een van de bekendere zangeressen van Nederland, maar dit is niet altijd zo geweest. Zo is Emma in 1988 geboren in een plaats in Zeeland en was ze als kind altijd al bezig met zingen en muziek. Zo won Emma, als achtjarig meisje, het 'Kinderen voor Kinderen Songfestival' met het nummer ‘100 kleine feestjes’.

Bekend geworden

De jaren hierna, maakte Emma voornamelijk zangvideo's die ze vervolgens op YouTube plaatste. In de video's zong Emma covers van bekende nummers, dit heeft uiteindelijk voor veel bereik gezorgd in het buitenland. Het zingen van covers heeft ervoor gezorgd dat mensen het talent van Emma hebben opgemerkt en was ze bekender in Amerika dan in Nederland! Op een gegeven moment werd Emma gestimuleerd om eigen nummers te maken, dit heeft ervoor gezorgd dat ze in het voorprogramma is gekomen van de Amerikaanse coverband ‘Boyce Avenue’. In 2019 wordt Emma opgemerkt in Nederland, waardoor ze verscheen in het programma 'De Beste Zangers'.

Tegenwoordig

Vanaf het moment van de deelname aan het programma, ging het razendsnel met haar populariteit in Nederland. In de corona-periode was Emma ook onderdeel van The Streamers, samen met Maan en Simon Keizer. Ze heeft een prominente plek op het podium, zo is ze ook bij de Toppers verschenen. Ook heeft Emma een eigen theatertour en heeft ze veel boekingen waardoor ze tijdens het festivalseizoen overal in Nederland te zien is! Emma heeft 2 miljoen volgers op haar Instagram, zo is ze naast het zingen ook een influencer waardoor ze een flink vermogen heeft opgebouwd. Mensen zijn fan!