Zó is Frans Bauer bekend geworden

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 11 mei 2024 om 11:00
realitynl 15
Frans Bauer is geliefd bij vele Nederlanders en is onmisbaar in de Nederlandse showbizz. Zijn droom is realiteit geworden en we zijn benieuwd hoe Frans dit heeft gedaan. Hoe is hij zo bekend geworden?
Frans Bauer is al heel wat jaartjes te vinden op de buis, maar ook op verschillende podia's waar hij de sterren van de hemel zingt. Zijn liedjes zijn échte meezingers en hoor je vaker terugkomen tijdens feestelijke activiteiten. Frans had vroeger als kleine jongen één droom: zanger worden! En dat is hem zeker gelukt want inmiddels heeft hij ook fans in Duitssprekende landen.

Carrière

Frans was nog maar 9 jaar oud en hij wist al dat hij zanger wilde worden, hij bracht destijds zijn eerste single uit. Twee jaar later begint hij met het nemen van zanglessen en treedt hij op in het voorprogramma van Koos Alberts. Tot zijn vijftiende brengt Frans elk jaar een single uit, waar hij persoonlijk mee langs de deuren gaat. Via deze manier bouwt hij op jonge leeftijd een trouwe groep fans op. Hij verovert de harten van het publiek door zijn optreden in het populaire datingprogramma All You Need Is Love. Het gevolg hiervan is dat Frans ineens dat hij landelijke bekendheid kreeg. Met de single ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ breekt Frans Bauer definitief door bij het grote publiek. In 1995 deed Frans zijn eerste concert tour en dat werd een daverend succes met het gevolg voor een mooi vermogen. Frans heeft meerdere concerten uitverkocht en mensen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds fan. 

Televisie

Frans is regelmatig te zien op de Nederlandse buis, zo komt hij voor in programma's zoals The Masked Singer en was hij coach bij The Voice Senior. Frans heeft ook een realityserie met meerdere seizoenen samen met zijn vrouw en zoons genaamd De Bauers. Mensen zijn fan van de realityserie, zo hebben De Bauers een comeback gemaakt na twintig jaar!