Zo zag Andy van der Meijde er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 01 juni 2024 om 11:00
realitynl 10
Andy van der Meijde is een voormalige Nederlandse profvoetballer. Hij verschijnt nog weleens op televisie als bekend gezicht van Talpa. Zo heeft hij een eigen realitysoap serie genaamd Andy & Melissa met zijn partner Melissa. Benieuwd hoe Andy er vroeger uit zag?
Andy van der Meijde is opgegroeid in een wijk van Arnhem in een gezin met twee zussen. Het gezin waar Andy in is opgegroeid, had het niet breed op het gebied van geld. Zo hadden ze thuis niets te eten, mede door de gokverslaving van zijn vader. Met zijn moeder heeft Andy altijd een bijzonder sterke band gehad die na de scheiding van zijn vader alleen maar beter is geworden.

Carrière 

Toen Andy vijf jaar oud was, ging hij al voetballen bij een club in de wijk. Hier viel hij op doordat hij goed kon voetballen en talent leek te hebben voor de sport. Op tienjarige leeftijd begon zijn voetbalcarrière serieuze vormen aan te nemen en werd hij gevraagd voor amateurclub Vitesse. Een paar jaar later heeft hij zelfs een jeugdopleiding afgerond bij Ajax en kwam hij terecht in het Nederlands elftal. Hierna is een glansrijke carrière gevolgd bij andere nationale en internationale clubs als Internazionale en Everton. Na zijn spelersloopbaan werd Andy bekend met zijn grappen in de media. Andy kreeg samen met zijn partner Melisa een realityserie en op YouTube werd zijn soap "Andy in de auto" een hit. 

Privé

Andy is inmiddels een trotse vader van 5 dochters. De oudste, in Milaan wonende dochters, Isabella en Purple heeft hij gekregen samen met zijn ex-vrouw Diana. Zijn derde dochter Dolce is voortgekomen uit een relatie met de Engelse danseres Lisa. Met zijn huidige vrouw Melisa van der Meijde-Schaufeli heeft hij 2 dochters: Lily Fay en Roxy. Andy en Melisa waren getrouwd, maar zijn om deze reden gescheiden. Ze zijn gelukkig nog wel samen.
Andy houdt ons regelmatig op de hoogte via zijn socials en deelt vaak leuke kiekjes met het werk waar hij mee bezig is, of zijn familie. Benieuwd hoe Andy er vroeger uitzag? Check het hier!
Bron: Ajax
Bron: Ajax