Zo zag Dave Roelvink er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 23 maart 2024 om 12:20
realitynl 57
Dave Roelvink kunnen we kennen als Nederlands model, dj en zijn vader Dries Roelvink. Dave heeft aan verschillende bekende programma's meegedaan en heeft zelfs met het gezin een eigen realityserie opgezet!
Dave Roelvink is geboren én getogen in het mooie Amsterdam. Dave heeft een oudere zus Peggy en een jonger broertje genaamd Donny. Peggy is de dochter van Dries uit een eerdere relatie, maar het contact verwaterde toen Dave en Donny werden geboren. Op zestienjarige leeftijd werd Dave gescout voor het modellenwerk. Sindsdien verscheen hij op verschillende glossy's en liep hij modeshows.

Media carrière 

In 2012 maakte Dave zijn televisiedebuut in het programma Fort Boyard. Later was Dave meer te zien in programma's op SBS6 met Sterren Springen. In het voorjaar van 2015 was Dave samen met zijn vader Dries en het gezin te zien in een eigen realityserie De Roelvinkjes. De Roelvinkjes heeft inmiddels vier seizoenen waarvan we kunnen smullen van de dagelijkse familie drama. Sinds 2015 was Dave ook druk met het opzetten van zijn dj-carrière en het geven van shows. Dave is regelmatig te zien in verschillende programma's zoals Special Forces VIPS, Expeditie Robinson en De Verraders Halloween.

Afkick kliniek

Dave heeft zijn dj-carrière beëindigd om terugval te voorkomen. Inmiddels zegt Dave dat hij zeven maanden clean is, nadat hij een tijdje heeft gespendeerd in een afkick kliniek in Zuid-Afrika. Hij wil mensen helpen die zelf kampen met een verslaving omdat hij weet hoe moeilijk het kan zijn om er van af te komen.

Privéleven

Dave kreeg in 2013 een relatie met Jazzlyn, maar dit strandde in 2015. Daarna kreeg Dave een relatie met strafrechtadvocate Julia Mekkes, maar ook deze relatie liep stuk. In 2020 vonden Dave en Jazzlyn de liefde weer in elkaar terug en hebben ze zelfs in 2021 hun zoontje Dean verwelkomt. In december 2023 hebben ze een punt achter de relatie gezet, omdat ze het idee hadden dat ze alleen maar samen bleven voor hun zoontje. Het was een pijnlijk besluit voor de twee en ze hadden dit ook niet aan zien komen. Momenteel gaat Dave als single door het leven en is hij trots op zijn zoontje.
Benieuwd naar een kiekje uit de oude doos? Hieronder staan foto's uit de jeugd van Dave!