Zo zag Demi de Boer er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 01 juni 2024 om 9:30
realitynl 2
Ronald de Boer heeft 4 dochters en een zoontje, een van die dochters is Demi de Boer. Demi heeft enige bekendheid opgebouwd als influencer op verschillende platformen. Benieuwd hoe Demi er vroeger uit zag?
Demi de Boer is een bekende influencer op Instagram, zo heeft ze ruim 145.000 volgers! Sinds kort zet ze zich in bij Make-a-Wish als wensenbegeleider. Maar dat is niet waar we haar van kunnen kennen, zo is ze de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer! De twee zongen zelfs samen een duet in The Masked Singer.

Bekend van?

Demi is overduidelijk de dochter van Ronald en heeft ook daaraan haar naamsbekendheid te danken. Ze is het enige kind van Ronald die het influencerleventje leeft en de media opzoekt. We kunnen Demi herkennen door de deelname aan programma's zoals: The Masked Singer en Special Forces VIPS. Dat is niet het enige waardoor ze naamsbekendheid heeft gekregen, dit komt ook door haar laatste relatie met Ronnie Flex.

Privé

Sinds 2021 zijn de twee trotste ouders van hun dochter Rémi, maar besloten eind 2022 om uit elkaar te gaan. Het was al langer 'trouble in paradise', maar dit maakte de keuze niet makkelijker. Demi gaf aan dat ze in het verleden weleens te lang in een relatie is gebleven, omdat dit vaak makkelijk was. Als er een kind in het spel is, wordt het nog ingewikkelder. Toch vond Demi het belangrijk om de knoop door te hakken. Dit is belangrijk voor Demi, omdat ze zelf in haar jeugd ook heeft meegekregen hoe haar ouders samenbleven voor de kinderen. Dit is iets wat Demi wilde voorkomen. Ronnie en Demi wonen niet meer onder een dak, maar betekent het niet dat de twee elkaar niet meer spreken. De twee zijn nog erg hecht met elkaar en ze hebben co-ouderschap over hun dochtertje. Demi plaatst regelmatig foto's op haar Instagram samen met haar dochtertje en natuurlijk haar vader! Benieuwd hoe Demi er vroeger uitzag? Hieronder vind je de foto!

Hoe Demi er momenteel uitziet 

Demi samen met haar vader vroeger
Demi samen met haar vader vroeger