Zo zag Ellemieke Vermolen uit 'Expeditie Robinson' er vroeger uit

Entertainment
door Lois
maandag, 14 oktober 2024 om 14:26
ellemieke vermolen
Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' is van start gegaan en Ellemieke Vermolen is erbij! Ze neemt het op tegen medekandidaten zoals Joy van Swieten en Jamie Kazàn in de uitdagende omgeving van Maleisië. Maar hoe zag Ellemieke er eigenlijk vroeger uit?

Ellemieke Vermolen

Ellemieke is een bekend gezicht in de Nederlandse showbizz. Ze kreeg haar grote doorbraak met de serie Goudkust, waar ze Bo Donkers speelde. Na haar succes in deze serie volgden programma's als 'Shownieuws' en 'Huizenjacht'. Ze deed ook mee aan 'Sterren dansen op het ijs' en hielp tienermoeders in 'Vier handen op één buik'.
Niet alleen als actrice en presentatrice is Ellemieke een succes; ze is ook schrijfster van kookboeken! In 2021 bracht ze 'Lekker Gezond' uit en ze heeft een eigen kookkanaal op YouTube. Daarnaast produceerde ze een kookprogramma voor 'Njam', de Vlaamse versie van '24Kitchen'.

Veelzijdige carrière 

Voordat ze op televisie verscheen, werkte Ellemieke een aantal jaar als model. Via reclames voor merken als C&A kwam ze in contact met televisieproducent Joop van den Ende, die haar uitnodigde om assistent te worden in 'Het Millenniumspel' op RTL 4. Later presenteerde ze 'Puzzeltijd' en verhuisde ze naar SBS, waar ze allerlei programma's deed, van 'Klussen en Wonen' tot 'Mama, ik heb je huis verbouwd'.
In 2005 werd Ellemieke uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland door het magazine FHM, en een jaar later danste in 'Sterren dansen op het ijs'. Ook nam ze in 2007 een nummer op met Gerard Joling, genaamd Liefde.

Relaties

Over liefde gesproken Ellemieke heeft een turbulent liefdesleven gekend. Zo heeft ze relaties gehad met bekende mannen zoals John Ewbank, Jan Smit en topkok Sergio Herman, met wie ze twee kinderen kreeg. Na twaalf jaar kwam er in 2021 een einde aan hun relatie. Maar voordat Ellemieke deze relaties aanging, was ze zelf ook een opvallende verschijning. Zo zag Ellemieke er vroeger uit.