Zo zag Jacomien van 'Echte Meisjes in de Jungle' er vroeger uit

Entertainment
door Lois
zaterdag, 22 juni 2024 om 9:30
jacomien
Jacomien Zoer, bekend van de realityserie URK! en Echte Meisjes In De Jungle, deelde onlangs op haar Instagram foto's uit haar verleden. De beelden laten zien dat Jacomien in de afgelopen jaren nauwelijks veranderd is en altijd al een prachtige vrouw is geweest.

Tweede plaats

In het recente seizoen van Echte Meisjes In De Jungle streefde Jacomien naar de overwinning, met als doel een vaatwasser te kunnen kopen. Hoewel ze de tweede plaats behaalde, ontving ze toch de langverwachte vaatwasser als cadeau van winnares Michelle Bibi, de vriendin van Roy Donders.
Over de onverwachte gift vertelde Jacomien aan Shownieuws: "Ik dacht dat ik een bloemetje zou krijgen, want ze vroeg om mijn adres, en toen stond er een vaatwasser voor de deur."

'Wat dom'

Ondanks haar succes in het programma en het ontvangen van de vaatwasser, kreeg Jacomien kritiek toen bekend werd dat ze zou deelnemen aan Echte Meisjes In De Jungle. Juicechannel deelde het nieuws op Instagram, wat leidde tot verbazing en negatieve reacties van haar volgers. Ze kreeg opmerkingen als "Echt niks voor haar. Wat dom dat zij dat doet. Wat heeft zij daar te zoeken? Ze doet alles voor het geld. Zonde Jacomien."
Zelf snapt Jacomien niet dat mensen kritiek hebben op haar deelname. “Ik vind het allemaal heel cru overkomen, want hoezo is het niks voor mij? Waarom is het dom dat ik dit doe? Wat ik daar te zoeken heb? Alles voor geld doen? En hoezo zonde?”

Nauwelijks veranderd

Terwijl het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle de aandacht trok vanwege cosmetische ingrepen bij veel deelnemers, viel Jacomien op omdat ze juist geen opvallende veranderingen aan haar lichaam had laten doen. De foto's van vroeger laten zien dat Jacomien in de afgelopen jaren nauwelijks veranderd is en altijd al een prachtige vrouw is geweest. Zo deelde Jacomien een foto uit de oude doos! Op de foto is Jacomien samen met haar moeder te zien, wat schattig!