Zo zag Martien Meiland er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zondag, 12 mei 2024 om 12:30
realitynl 47
Martien Meiland is te herkennen aan zijn sjaaltjes, jasjes en de uitspraak "wijnen, wijnen, wijnen!" Zo heeft Martien samen met zijn gezin verschillende programma's. Martien valt op door zijn kledingstijl, maar had hij dit vroeger ook al? Wij hebben een paar oude foto's!
Martien is geboren in Noordwijkerhout en is daar (op de verhuizingen naar Frankrijk na) eigenlijk wel altijd blijven hangen. Van 1995 tot aan 2006 had Martien zijn eigen woonwinkel. De Meilandjes maakten in 2007 hun televisiedebuut bij het programma "Ik Vertek". Hierin nam Martien het gezin mee naar Frankrijk om daar een eigen bed & breakfast te beginnen. Na twee jaar keerde het gezin terug naar Nederland.

Chateau Meiland

Nadat de familie had aangekondigd weer nieuwe plannen te hebben om te emigreren, zocht Talpa Network contact met ze op. Talpa ging de familie op de voet volgen door middel van de serie Chateau Meiland. Het programma scoorde goed en het kwam ook in België op televisie. Ze hebben in totaal negen seizoenen gedraaid. In 2019 won de familie met het programma de Gouden Televizier-Ring. Momenteel heeft de Familie Meiland een programma in hun pension. Het programma heet Chateau Meiland VIPS, waarin de Meilandjes iedere week weer andere BN'ers mogen ontvangen. Ze hebben veel commentaar gekregen op dit seizoen van onder anderen Youp van 't Hek.

Kwaliteiten

In 2019 maakte Martien zijn presentatiedebuut in Trash of Cash. Dankzij dit programma is Martien uitgeroepen tot de Televizier-Ster Talent op het Gouden Televizier-Ring Gala 2020. Martien presenteert, tot op heden, verschillende programma's. Martien heeft ook een eigen biografie: "Martien – van burgemeesterszoontje tot kasteelheer". Na 2,5 maand zijn er al 140.000 duizend exemplaren verkocht.

Privé

In 1985 stapte Martien in het huwelijksbootje samen met Erica Renkema. Ze kregen twee dochters genaamd: Montana en Maxime. Het huwelijk kwam na 26 jaar ten einde toen Martien erachter kwam dat hij op mannen viel. Na de scheiding hertrouwde Erica met Martien. Benieuwd hoe Martien er vroeger uitzag? Hieronder staan de foto's!
Martien en Erica samen
Martien en Erica samen
<br>
Martien op de camping