Zo zag Mike van B&B Vol Liefde er vroeger uit!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 27 juli 2024 om 12:00
bb 2024 mike portrait 4 5
Het programma is weer teruggekeerd op de buis... B&B Vol Liefde! Natuurlijk heeft deze nieuwe editie, ook weer nieuwe B&B eigenaren die op zoek zijn naar de liefde! B&B Vol liefde-eigenaar Mike, deelt wel een hele leuke foto van hoe hij er vroeger uit zag. Ben je benieuwd? Blijf dan zeker lezen!

B&B Vol Liefde

In het programma B&B Vol Liefde, gaan breakfast-eigenaren verspreid over Europa op zoek naar de liefde van hun leven. Het programma volgt de eigenaren terwijl ze Nederlandse singles ontvangen in hun B&B's met de hoop een romantische 'connectie' te vinden. Gedurende het programma kunnen we volgen hoe de relaties zich uiteindelijk kunnen ontwikkelen. Daarbij komen natuurlijk zowel hoogte- als dieptepunten kijken. Het programma is een ultieme mix van romantiek, drama, avontuur en natuurlijk veel persoonlijke verhalen en de emotionele momenten.

Op zoek

Een van de eigenaren die zich hebben aangemeld is Mike. Naast het runnen van een watersportbedrijf, is Mike ook erg druk in de weer met het runnen van een bed and breakfast in Spanje. Mike is als kind geboren en getogen in het zonnige Spanje, uiteindelijk heeft hij dan ook de boerderij van zijn ouders overgenomen en deze te verhuren als B&B. Hoewel Mike nog jong is, is het hem nog niet gelukt om de liefde van zijn leven te vinden. Voor Mike is het nu tijd om op zoek te gaan naar een Nederlandse dame, die het leven in Spanje, met hem, wel ziet zitten. Ondanks dat de deelnemers voor de afloop van het programma, niet mogen loslaten, liet deelneemster Mieke toch iets weten. “Ik ben heel gelukkig, ja. Ik kan niks meer zeggen, sorry.” Dit zou er op kunnen lijken dat de zoektocht naar de liefde succesvol is geweest, maar of dit met Mike is? Daar zullen we nog even op moeten wachten!

Mike B&B Vol Liefde vroeger

Mike heeft een bijzondere foto gedeeld op zijn Instagram, van hoe hij er vroeger uitzag. Het is een spontane foto, waar het karakter van Mike er letterlijk van af spat! Ben je benieuwd naar hoe de foto eruit ziet? Hieronder is hij te zien!