Zo zag Monica Geuze er vroeger uit

Entertainment
door Denise
zaterdag, 01 april 2023 om 17:50
ontwerp zonder titel 2023 03 29t160633962
Monica Geuze , wat kan de meid niet? Ze is vlogster, influencer, presentatrice en heeft een eigen bedrijf: Sophia Mae. Monica begon haar carrière als dj en sindsdien is ze eigenlijk alleen maar succesvoller geworden. Haar looks zijn door de jaren heen ook erg veranderd. Benieuwd hoe ze eruit zag vroeger? Dat zie je hier.

Zo zag Monica Geuze er vroeger uit

Monica begon haar carrière samen met Ronnie Flex. Terwijl Ronnie optrad, was zij op zestienjarige leeftijd de dj. Na haar dj-carrière is ze een andere weg ingeslagen en begon andere dingen te doen: vloggen, presenteren, en ze heeft haar eigen bedrijf. Monica en Ronnie hebben nog altijd een goede band samen, de influencer deelde in 2019 een foto van hun twee samen ter ere van de verjaardag van Ronnie. "Happy bday! Love you for life!", schreef ze erbij. We weten niet hoe oud ze zijn op de foto, maar zo te zien waren ze heeeel jong.

Monica Geuze geniet van single leven

Momenteel is Monica single en lijkt daar met volle teugen van te genieten. Zo is ze meerdere keren zoenend gespot met Rijk Hofman en ging het er laatst hot en steamy aan toe. Ze werden op de wc in een restaurant betrapt. Dit deelde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram. Monica is nu al een tijdje single, de influencer had voor twee jaar een relatie met Robbert Kroese. Een paar maanden geleden besloten ze uit elkaar gegaan. Er kwamen geruchten naar boven dat Robbert de aandacht van andere vrouwen zocht. Ook bleek de relatie in zwaar weer te verkeren. Uiteindelijk was dit ook het geval en hebben zij er samen een punt achter gezet.