Zo zag Olcay Gulsen er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
donderdag, 09 mei 2024 om 11:00
realitynl 8
Olcay Gulsen kunnen we allemaal kennen als modeontwerpster, actrice of presentatrice. Er is maar weinig wat deze vrouw niet kan of doet! Benieuwd naar hoe deze powervrouw er vroeger uitzag?
In 2004 is Olcay begonnen met het opzetten van haar modemerk SuperTrash. Olcay wilde met het lifestylemerk ervoor zorgen dat luxe kleding wereldwijd betaalbaar zou zijn voor vrouwen. Met succes, hierdoor is Olcay bekend geworden bij het grote publiek. Olcay is geboren in Waalwijk en komt uit een gezin met vier zussen en een broer. Haar ouders zijn Koerdisch- Armeens en komen uit Turkije. Haar vader had schizofrenie en was gewelddadig, waardoor de jeugd van Olcay niet altijd makkelijk is geweest. Olcay begon op mavo, werkte zichzelf naar havo en heeft uiteindelijk vwo afgerond. Daarna ging ze studeren en wonen in Amsterdam. Uiteindelijk werkte Olcay een paar maanden als stewardess.

Carrière 

Los van haar modemerk heeft Olcay nog heel veel andere dingen gedaan. In 2016 trok Olcay zich terug uit de directie van SuperTrash en ging verder met het door haar opgerichte modemerk: ST.Studio. Dit merk was niet zo'n succes als de vorige en er ontstonden financiële problemen. Uiteindelijk is het failliet gegaan. In 2019 richtte Olcay vervolgens een make-up bedrijf op. Olcay is ook veel te zien bij televisie programma's, zo was ze vaste host van RTL Boulevard, maar heeft ze ook mee gedaan aan Special Forces VIPS en Wie is de Mol?.  In 2020 lanceerde ze haar eigen 6-delige docuserie Olcay & Huiselijk geweld over huiselijk geweld.

Privé

Olcay is een tijdje samen geweest met Ruud de Wild. Zo hebben de twee een eigen documentaire serie genaamd Ruud & Olcay. Helaas is de relatie op de klippen gelopen. Hoewel Ruud erg verdrietig was, geeft Olcay aan juist gelukkiger te zijn. Olcay geeft aan dat ze niet op de markt is en dat ze momenteel niet op zoek is naar een nieuwe relatie. En gelijk heeft ze! Ze woont in een kast van een villa en is lekker bezig met haar werk. Ben je benieuwd hoe Olcay er vroeger uitzag? Het zal je verbazen, de foto is hieronder te vinden.