Zo zag Rick Brandsteder er vroeger uit

Entertainment
door Lois
zondag, 02 juni 2024 om 9:30
rick brandsteder
Rick Brandsteder is de oudste zoon van presentator Ron Brandsteder. Na heel wat jaren programma’s gepresenteerd te hebben, heeft Rick onlangs besloten te stoppen met het vak. Weet je nog hoe de voormalige presentator er vroeger uitzag?

Rick Brandsteder

De presentator, de oudste zoon van tv-persoonlijkheid Ron Brandsteder, was het grootste deel van zijn carrière actief voor RTL. Rick Brandsteder presenteerde er onder meer Temptation Island, Temptation talk, Five days inside, De Bachelor, De Bachelorette en Expeditie Robinson. Ook was hij regelmatig te zien in RTL Boulevard.
Onlangs werd het nieuws bekend dat Rick weer bij zijn moeder woont. “Ja, Rick woont hier", bevestigt Rick zijn moeder Yvonne Brandsteder aan Story. “Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In die tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis. Daarnaast vliegt hij geregeld naar Spanje.” Maar wat Rick allemaal uitspookt wil zijn moeder niet vertellen. “Dat is aan hem. Maar ik kan zeggen dat het heel goed gaat met Rick. Dat hij hier woont, heeft niets met zijn opname van vorig jaar te maken. Dat staat er volledig los van.”

Afkickkliniek

Rick Brandsteder verbleef in het eind van 2022 tot januari 2023 in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hij zou daar zitten omdat hij te maken had met een chronische alcoholverslaving. Na een lange tijd heeft Rick weer iets van zichzelf laten horen. Hij heeft aangegeven dat hij de keuze heeft gemaakt om zijn televisiecarrière te beëindigen.
"Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel", vertelde Rick eind februari aan Shownieuws. Rick had dit idee al langer, maar wist het zeker na zijn periode in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje.

Terugblikken

Rick Brandsteder kijkt terug op een fijne carrière. "Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg."
Met zo'n bekende vader, sta je natuurlijk als jonge jongen al in de schijnwerpers. Dat levert nu leuke kiekjes op.