Zo zag Shirley van het All Stars seizoen van ETOB er vroeger uit!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 29 juni 2024 om 14:00
realitynl 12
Shirley Cramer kunnen we kennen door haar deelname aan verschillende bekende Nederlandse realityprogramma's. We kunnen concluderen dat Shirley een hele metamorfose is ondergaan, zo lijkt ze niet meer op hoe ze er ooit uit heeft gezien. Ben je benieuwd hoe Shirley er vroeger uitzag?

All Stars seizoen

Ex On The Beach heeft een nieuw All Stars seizoen, waar al veel drama aanwezig is geweest. Hoe kan het dan ook anders dat Shirley Cramer ook weer van de partij is! Shirley heeft het niet bij één seizoen gelaten, ze heeft het zo ver geschopt dat ze zelfs is uitgenodigd voor het seizoen vol met de All-Stars.

Bekend van?

Shirley Cramer heeft haar televisiedebuut gemaakt met destijds haar vriend Damian, aan het programma Temptation Island VIPS in 2019. Bij Realitea heeft Shirley een nogal iets opmerkelijks opgebiecht: de relatie met Damian, met wie ze mee heeft gedaan aan Temptation Island, was nep. Zo gaf Shirley aan dat ze helemaal niet meer verliefd was en dat Damian haar heeft gebruikt om mee te doen voor de fame. Shirley heeft geen genoeg gekregen van alle media-aandacht na haar deelname aan Temptation, dus besloot ze mee te doen aan Ex On the Beach. Hier kwam ze voor haar ex Robin uit de zee gelopen! Je moest goed kijken, zo zou Shirley onherkenbaar zijn. Opeens had Shirley witblond haar en was er te zien dat ze hier en daar wat ingreepjes heeft gehad.

Ingrepen

Shirley is niet vies van een ingreepje hier of daar, zo zijn de verschillen redelijk aanwezig. Vooralsnog heeft Shirley het motto "hoe nepper hoe beter" maar dat gaat haar niet zonder kleerscheuren af. Zo is er vorig jaar nog een ingreep misgegaan bij Shirley, daar was ze niet blij mee. Shirley heeft er zelfs voor gezorgd dat haar moeder én zusje nu ook niet meer zonder de botox kunnen! Shirley gaf aan dat ze hier eerst op tegen waren, maar dat ze ze nu ook allemaal 'heeft besmet'. Benieuwd hoe Shirley er vroeger uitzag VS nu? Hieronder de foto's.
584f36c3 40b2 4de3 92b6 edd27d2db5d8
Shirley vroeger
schermafbeelding 2024 06 26 om 133712
 Bron: Instagram @Shirleycvc