Dit is de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 15 juli 2023 om 12:20
sylvie rafael van der vaart 2
Jarenlang waren ze het knapste koppel Nederland: Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. Samen kregen ze ook een zoon Damián van der Vaart!

De relatie van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

De relatie van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis begon in 2003, toen bekend werd dat de twee een koppel waren. Twee jaar later, in 2005, stapten ze twee in het huwelijksbootje. Op 31 maart 2006 werd het koppel ouders van hun zoon Damián Rafael van der Vaart.
In 2013 kwam er een einde aan het huwelijk van Rafael en Sylvie, tot grote schok voor velen. Rafael ging er uiteindelijk vandoor met de beste vriendin van Sylvie, Sabia. Dit leverde veel heftige verhalen op, maar ook zij gingen uiteindelijk uit elkaar.
Rafael is nu al enige tijd samen met handbalster Estavana Polman en de band met Sylvie is ontzettend goed.

Damián van der Vaart

Damián van der Vaart is de zoon van twee hele bekende – gescheiden – ouders. Hij is dan ook echt opgegroeid in de schijnwerpers, ondanks dat zijn ouders hem altijd hebben willen beschermen voor de aandacht van de media. Ook zetten de ouders zich, ondanks de scheiding, in voor een goede opvoeding van hun zoon.
Inmiddels treedt Damián in de voetsporen van zijn vader. Hij heeft enige tijd op hoog niveau gevoetbald in Denemarken en had nu zijn eerste training in het shirt van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Wij zijn benieuwd of hij net zo'n groot talent gaat worden als zijn vader.