Zoons van Peter Gillis opzoek naar een eigen stekje: 'Rijtjeshuis of riante villa'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 16 april 2024 om 13:53
realitynl 45
Het is ons allemaal niet ontgaan dat Peter Gillis een heftige beslissing heeft moeten nemen, door de vakantieparken in Nederland te sluiten. Zoons Mark Gillis en Ruud Gillis wonen op het vakantiepark Prinsenmeer, die moeten nu wel een eigen huisje zoeken. Het verschil qua woning voor de broers is gigantisch.

Peter Gillis zoons

Eerder ging het al rond dat Peter Gillis al zijn vakantieparken zal verkopen, dit is anders gelopen dan gedacht. Hij moet de vakantieparken in Nederland verkopen, waar de belangrijkste Prinsenmeer is. Niet getreurd: ben je fan van de parken, er komt namelijk een nieuwe eigenaar die de parken overneemt. Dit zorgt er voor dat de andere parken in Nederland gewoon open kunnen blijven. Zijn zoons Mark Gillis en Ruud Gillis werken én wonen nog op Prinsenmeer en zullen hun spullen moeten pakken en een andere baan moeten zoeken.

Budget

Terwijl Peter in een miljoenen villa woont en in peperdure auto's rijdt, samen met zijn verloofde Wendy van Hout en haar kinderen, moeten zijn zoons nog op zoek naar een karig stekkie. De parken van Peter blijven in België wel in zijn bezit, dus gaan de zoons op zoek naar een huis in België. In België zijn de huizenprijzen veel lager dan in Nederland, dus dat betekent dat je voor minder geld, een groter huis tot je bezit kan nemen! Mark heeft de taak gekregen om voor huizen te shoppen en hij heeft Ruud daar gezellig in meegetrokken. Terwijl Mark met zijn eigen budget voor zichzelf kijkt, heeft hij voornamelijk interesse naar een riante-villa met alles erop en eraan, van een zwembad tot een sauna. Dit is voor zijn broer Ruud ineens heel anders, die moet het maar doen met een krap rijtjeshuis.

Rumoerig

Het leven van Peter blijft ruizen, zo zit hij aardig in de problemen. Inmiddels is er nog een aangifte tegen Peter gedaan wegens mishandeling, opvallend: van een andere vrouw dan zijn ex Nicol Kremers! Eerder had Peter al een aangifte op zijn naam staan, de grote vraag is: Wanneer wordt hij hier voor vervolgt?