Zoveel moet je zelf betalen om mee te doen aan een klusprogramma

Entertainment
door Denise
donderdag, 25 mei 2023 om 23:50
meedoen klusprogramma
Luuk Ikink en Rob Goossens hebben samen de podcast 'De BLVD Podcast'. In deze podcast geven zij antwoorden op de vragen die luisteraars hebben. Zo zijn luisteraars benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen in de mediawereld in de rubriek 'De mediawereld ontrafeld'. Deze week komt de vraag: 'kost het geld om mee te doen aan klusprogramma's?' naar boven. Luuk en Rob geven antwoord.

Dit betaal je zelf als je meedoet aan een klusprogramma

Bij programma's zoalsHelp Mijn Man is Klusserwordt er altijd een deel gesponsord, maar als je zelf mee gaat doen aan een klus- of woonprogramma moet je zeker zelf ook wat bij leggen. Zo moet de deelnemer bij het programmaEigen Huis & Tuin40 procent zelf betalen. Luuk dacht dat dit anders in elkaar stak."Ik dacht altijd bij Eigen Huis & Tuin; dat is gratis en ze komen langs en zetten spulletjes neer van de bouwmarkt die dan in beeld is. Maar kennelijk moet je daar toch een deel van betalen."
Het is anders bij VTWonen: Weer verliefd op je huis. De kosten zijn daar verschillend per situatie. " Het budget voor elke make-over wordt van tevoren met de bewoners afgestemd. De grenzen en wensen van bewoners worden gerespecteerd. Dus als je ervan schrikt dat een stylist de brocante kast van oma opeens zuurstok roze verft, weet dan dat dit niet zonder toestemming gebeurt."