Zoveel verdient Juultje Tieleman met een Instagram-post

Entertainment
door Denise
zondag, 23 april 2023 om 12:50
ontwerp zonder titel 2023 04 18t164925871
Juultje Tieleman is een prachtige dame om te zien en heeft dan ook een groot bereik op Instagram. Maar hoeveel zou zij verdienen met een post? Dat lees je hier.

Juultje Tieleman

Juultje is een bekende vlogster en influencer. Ze werd onder andere bekend toen ze een relatie kreeg met Gio. Helaas ging dit uit, maar zo kreeg ze nog relaties met andere BN'ers. Op dit moment is ze samen met Koen, bekend van de Bankzitters. Het was al een tijdje speculeren dat ze een relatie hadden, maar nu bevestigden ze de relatie een paar weken geleden door een zoenende foto te plaatsen.

Dit is wat Juultje Tieleman verdient met een Instagram-post

Juultje is misschien wel één van de knapste meiden in ons kikkerlandje. De influencer en vlogster is heel actief op Instagram en telt een groot bereik, hier heeft ze namelijk 1 miljoen volgers. Ze deelt vaak foto's van haar prachtige gezicht én lichaam. Maar dan hebben we natuurlijk een prangende vraag voor haar, want wat verdient zij met een Instagram-post? In een video geeft zij hier antwoord op en dat is zeker niet een verkeerd bedrag. Zo vertelt ze dat ze ongeveer 2000 euro verdient per post, soms minder. Dat is natuurlijk een lekker zakcentje wat ze hiermee verdient en tikt lekker aan als je een paar keer post in de week.