Zoveel vraagt de Edwin Evers Band voor een optreden van 90 minuten

Entertainment
door Denise
zondag, 14 mei 2023 om 10:50
ontwerp zonder titel 2023 05 11t152444988
Altijd al graag de Edwin Evers Band willen inhuren? Dat kan zeker! Wel vragen ze aardig wat geld voor dit optreden.

De Edwin Evers Band

In 2002 richtte Edwin een eigen band op, de Edwin Evers Band. Dit deed hij samen met zijn muzikale vrienden. Zelf was hij eerst drummer, maar besloot hierna ook te gaan zingen.
Voor de Edwin Evers Band is het belangrijk dat er voor iedereen iets leuk tussen zit en willen ze hiermee het feest der herkenning brengen. Dit doen ze door middel van hits uit de 70's/80's/90's te zingen, maar ook zingen ze actuele nationale en internationale hits.
De Edwin Evers Band vindt optreden één van de leukste dingen in het leven en het enthousiasme is dan ook zeker aanwezig op het podium. Elke keer zorgen ze ervoor dat het een feestje wordt en zit de sfeer er goed in. De band bestaat uit dertien leden, dus er is veel variatie.
Ook hebben ze nu een 80's Clubtour, hier hoor je alle hits uit de jaren 80 van de grootste artiesten in die tijd. Edwin zegt over de band: "Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi."

Zoveel vraagt de Edwin Evers Band

Voor een boeking van 90 minuten mag je zeker je portemonnee open trekken, want de band vraagt nogal een groot bedrag voor een optreden, namelijk 20.000 euro. Maar dan heb je wel een mooie avond met allerlei soorten muziek!