Zoveel vraagt Flemming voor een optreden van een halfuur!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 06 juli 2024 om 14:00
realitynl 6
Flemming is een Nederlandse artiest, die in no-time razend bekend is geworden! Met zijn hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch' weet hij de hitlijsten te veroveren. Een goedlopende carrière brengt natuurlijk ook wat op voor de zanger, maar hoeveel vraagt hij eigenlijk voor een optreden?
Flemming is de artiestennaam van Flemming Freddie Viguurs en hij komt oorspronkelijk uit 's-Hertogenbosch. Freddie is vanaf een jonge leeftijd al bezig met het maken van muziek en dit is eigenlijk ook nooit meer anders geworden. Freddie ging na het volgen van de middelbare school naar een theateropleiding in Eindhoven. De opleiding vond hij niet zo bij hem passen en het viel zelfs tegen. Hij wilde liever "zonder script op het podium staan". Hierna ging Freddie studeren aan de Rockacademie in Tilburg. Het maken van muziek ging hem ook niet in de koude kleren zitten, zo heeft hij in verschillende bandjes, muziek mogen maken! Tot het moment dat zijn carrière in een stroomversnelling terechtkomt...

Carrière

Tijdens de coronatijd schreef hij ongeveer zestig Nederlandstalige nummers! Hiermee ging hij naar verschillende platenmaatschappijen en één van die nummers bereikte hij de zevende positie van de hitlijst, genaamd: 'Amsterdam'. Vanaf dit moment is de bekendheid van Freddie razendsnel gegaan. Zo mocht hij als gastoptreden tijdens het concert van The Streamers in de Winter Efteling optreden en het jaar en als kers op de taart mocht hij bij Chantals Pyjamaparty zingen! Kortom: Flemming maakt er graag een feestje van. Op 19 februari 2024 ontving Freddie hij als eerste Nederlander ooit een diamanten plaat!

Verdiensten

Freddie is een frisse wind in de Nederlandse popmuziek, iemand die uit het niets zulke hits kan scoren! Freddie is een veelgevraagde gast voor concerten, feestjes en natuurlijk festivals. Freddie maakt van het zingen en performen écht zijn baan, dit moet ook wel terug te zien zijn aan de verdiensten. Wil je Flemming voor een halfuurtje op je feestje laten optreden, dan zul je eventjes goed in je portemonnee moeten kijken. Zo is er een richtprijs van meer dan 20.000 euro! Wow, dat is een enorm bedrag!