Zware tijden voor Maxime Meiland: 'Villa nog niet verkocht'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 22 februari 2024 om 11:56
maximemeiland 1690556716 3156941004761959812 214539737 1
De familie Meiland zijn niet meer weg te denken op de televisie, en zijn een hit. Zo verdienen de Meilandjes, tegenwoordig aardig wat geld. Het lijkt erop dat Maxime Meiland spijt heeft van de aankoop van een miljoenen villa. Zo staat de villa al een tijdje te koop en dat levert natuurlijk niets op.

Villa Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft een drukke tijd achter de rug. Zo is ze niet alleen getrouwd met Leroy Molkenboer, maar is ze ook van haar tweede kindje bevallen. Hiernaast heeft Maxime haar biografie uitgebracht, waar veel opspraak van is geweest in de media. In de tussentijd bleven Maxime en Leroy hun huizen inwisselen voor luxere villa's. Zo komen ze van de koude kermis thuis, want inmiddels staat de villa al een langere tijd te koop.

Hoge kosten

Vorig jaar werden Maxime en Leroy trotste eigenaren van een riante villa van ruim 2,2 miljoen gelegen in Noordwijk . Maar al snel waren ze niet meer te spreken over de hoge maandlasten die ze moesten afdragen. Het viel Maxime tegen dat haar ouders Martien Meiland en Erica Meiland niet meehielpen met het onderhouden van de tuin. Maxime verdient, naast haar werk op televisie, ook veel geld met haar socialmediakanalen. Het ene schoonheidsproduct na het andere wordt er op haar Instagram gepromoot. Zo wordt er een schatting gemaakt dat Maxime zo'n 14.000 euro per maand kwijt is aan de villa.

Wat krijgt de koper

Het huis staat te koop voor zo'n 2,2 miljoen euro. De villa heeft een totale oppervlakte van 327 vierkante meter. De villa heeft negen kamers waarvan drie badkamers, zes slaapkamers en dit is verdeeld over twee verdiepingen. Lokale vastgoedexperts verwachten dat het stel toch verlies gaat maken, dit komt omdat, de villa nu al een paar maanden te koop staat.
Hoewel Maxime en Leroy ervan overtuigd waren dat dit hun "droomhuis" zou zijn, lijkt daar toch verandering in te komen. De reden dat het stel wil verhuizen is voor nu nog privé. Maxime zit niet stil, zo zijn de plannen dat ze wil verhuizen naar de "bollenstreek". Ook gaan er geruchten rond dat Maxime, samen met haar ouders Martien en Erica, een stuk land hebben gekocht waar ze allemaal hun eigen villa op kunnen bouwen. De verwachting dat dit "Meilandgoed" af is, is in 2025.