Nikkie Plessen Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Nikkie Plessen

Ze is misschien wel Nederlands bekendste modeontwerpster. Ondertussen schuift ze regelmatig aan bij RTL Boulevard en zorgt ze ervoor dat iedereen over haar praat door haar photoshop skills en de kleuren foundation van haar make-up lijn. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Nikkie Plessen. 

Bekend geworden

We leerden Nikkie Plessen in 1998 voor het eerst kennen toen ze debuteerde in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vervolgens verscheen ze vanaf 2000 in de eindeloos lopende serie Goede tijden, slechte tijden waar ze drie maanden lang een semi-gastrol vertolkte als Nikki. Naast haar rollen als actrice heeft ze ook verschillende programma's gepresenteerd zoals: Can't Buy Me Love, Holland's Best Fashion Designers en Miss & Mrs. Perfect. 

Natuurlijk kennen we Nikkie Plessen ook voornamelijk als onderneemster. In 2011 startte met het merk NIKKIE, in Nederland een gigantisch bekend merk. Hieruit volgde verschillende labels zoals NIK&NIK, FIFTH HOUSE en N BEAUTY. Deze labels vallen allemaal onder N BRANDS. 

Privéleven

Over het privéleven van Nikkie Plessen valt niet gigantisch veel te zeggen. Ze is sinds 2003 samen met Ruben Bontekoe, hij is eigenaar en partner bij NP Fashion BV. Samen heeft het stel twee kinderen, Jolie is geboren in 2010 en Alain in 2014. 

De vraag is wel hoe trouw Nikkie Plessen is aan haar man, ze zou het namelijk nog wel eens gezellig gehad hebben met niemand minder dan André Hazes jr. De man van Nikkie zou hem een aantal keer gebeld hebben om verhaal te halen, maar wat hieruit is gekomen is niet duidelijk. JuiceChannel laat echter wel weten dat Nikkie en Ruben een open relatie zouden hebben. 

Grootste schandalen

Nikkie Plessen is een echte onderneemster en probeert op alle vlakken mee te doen, zo ook het beauty vlak. Helaas voor Nikkie pakte dit minder goed uit dan verwacht, ze kwam namelijk met zeven (!) foundation kleuren en nog heel veel andere make-up. Het was te verwachten dat ook haar beauty lijn verre van goedkoop zou zijn, maar niemand had verwacht dat haar foundation-lijn er zó uit zou zien. Er waren namelijk maar zeven kleuren beschikbaar, waar Nikkie zei dat het 'geschikt was voor iedereen' en 'je ook kan mengen'. Dit is natuurlijk absoluut niet de oplossing en dat vonden haar volgers ook. Maar iedereen die zich ook maar even uitliet over het tafereel, werd direct geblokkeerd door mevrouw Plessen haarzelf, ook een manier om om te gaan met kritiek?

Dit vind je misschien ook leuk