Entertainment

Noa Vahle in de Playboy?: ‘Dat mag denk ik niet’

noa-vahle-playboy

Er wordt gewaakt over het imago van Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. Maar nu wordt er ook gesproken over een eventuele cover van de Playboy voor haar. Moet ze dat wel doen?

De dochter van Linda de Mol

Noa Vahle kennen we als de dochter van Linda de Mol. Inmiddels heeft ze ook een flinke naam voor haarzelf weten op te bouwen. Dit doet ze voornamelijk de wereld van het voetbal.

Ze begon haar carrière als junior producer bij BNNVARA. Als je de achternaam ‘de Mol’ draagt, dan is de kans natuurlijk groot dat je in de wereld van media terecht komt. Dit heeft haar dan ook zeker een handje geholpen. Het was haar neef Johnny de Mol die haar een eigen sportrubriek gaf in 2021 in het programma HLF8, dat hij destijds presenteerde. In datzelfde jaar ging Noa aan de slag bij Veronica en is daar sindsdien werkzaam als verslaggever.

View post on Instagram
 

Sinds september 2022 presenteerde ze op Viaplay de uitzendingen die te maken hadden met de hoofdklasse hockey van zowel de heren als de dames. Ook deed ze het verslag van het WK in Qatar voor het programma De Oranjewinter, een spin-off van Vandaag Inside. 

Noa Vahle op de cover van Playboy?

Noa Vahle heeft dezelfde manager als haar moeder Linda de Mol, Xenia Kasper. Zij waakt als geen ander over het imago van Noa. Ze adviseert haar dan ook om niet in te gaan op uitnodigingen voor verschillende BN’er-programma’s. Het is van groot belang dat zij zich gaat focussen op haar eigen carrière.

Maar hoe zit het dan met de Playboy? We zien hier regelmatig verschillende BN’ers op de cover staan. Onlangs stond bijvoorbeeld Jaimie Vaes op de cover in een nietsverhullende outfit. Ook Bridget Maasland verscheen in 2006 op de cover van het blad.

View post on Instagram
 

Is het dan niet de beurt aan Noa Vahle? Zullen we haar binnenkort op de cover van het blad zien verschijnen? Zelf is ze er in ieder geval heel erg duidelijk over. “Nee. Dat mag niet, denk ik. Dat mag niet. Dat mag denk ik niet”, vertelde ze in De Oranjezomer. Ze was in ieder geval wel te spreken over de pikante cover die haar moeder Linda de Mol onlangs maakte voor haar blad.

Die cover met Noa erop laat dus nog even op zich wachten, maar misschien ooit?