BN'ers

Passen Anna Nooshin en Thijs Boermans bij elkaar volgens de sterren?

Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn de laatste tijd vaak in het nieuws gekomen. Ze zouden vaak samen gespot zijn. Eens kijken of het volgens de sterren een goede combinatie is?

Het sterrenbeeld van Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft het sterrenbeeld Boogschutter. Een Boogschutter is vaak enthousiast, avontuurlijk en inspirerend. Dit sterrenbeeld staat er om bekend dat ze optimistisch zijn. Boogschutters hebben een grote mond, ze zal tegen Thijs dus wel zeggen waar het op staat. Hierdoor lijkt het alsof ze alles denken te weten, dat ze soms te eerlijk kunnen zijn en af en toe arrogant over kunnen komen. Ze zijn extraverter, nieuwsgierig naar veel dingen en ze zijn altijd in voor een avontuur. Verder kunnen ze soms schijnheilig zijn en zich beter voordoen dan dat ze zijn. In 2021 kwam Yvonne Coldeweijer met een verhaal dat Anna Nooshin veel van haar volgers zou hebben gekocht. Anna voelde zich hierop betrapt en stopte hiermee. Anna heeft nooit toegegeven dat ze tienduizenden volgers zou hebben gekocht.

Het sterrenbeeld van Thijs Boermans

Thijs Boermans heeft het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen houden van uitdagingen, dit is een goede match met een Boogschutter aangezien zij van avontuur houden. Een Weegschaal is direct en durft te zeggen waar het op staat, dit gaat goed samen met de eerlijkheid van de Boogschutter. Met zijn charme weet een Weegschaal mensen in te pakken. Weegschalen vinden het soms lastig om hun emoties te uiten en waar ze al helemaal niet van houden is een confrontatie. Hier proberen ze ver vandaan te blijven. Thijs Boermans wilde zich ook niet uitlaten over zijn vermeende avontuurtje met Rose Bertram. Weegschalen willen graag hun gelijk krijgen met dingen en een Boogschutter zal hen dan ook gelijk geven, aangezien zij niet van conflicten houden.

Over het algemeen passen Anna Noosin en Thijs Boermans wel bij elkaar volgens de sterren, zolang ze maar tijdens een ruzie er uit komen.