Peter Gillis

Peter Gillis

Peter Gillis is geboren op 20 maart 1962 in Rijen. Hij is een Nederlands ondernemer en investeerder. Peter is eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Zijn bedrijf leverde hem vanaf 2015 vier jaar op rij een vaste notering op in de Quote 500, de lijst met rijkste Nederlanders. Daarnaast is Peter bekend bij het grote publiek door zijn realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa' op SBS6.

Vermogen

Peter Gillis is niet altijd rijk geweest. Vroeger heeft hij namelijk in een snack kraam gewerkt. Momenteel wordt hij de koning van vakantieparken genoemd en heeft hij 8 parken op zijn naam staan. Het blijkt dat Peter zo'n 5 miljoen op jaarbasis verdient, omgerekend is dit zo'n 417.000 euro per maand. Het vermogen van Peter Gillis wordt geschat op 85 miljoen euro. 

Woning

Voordat Peter de villa heeft gekocht waar hij momenteel woont stond het een lange tijd leeg. Een opknapbeurt was dus echt een must. Ondanks de opknapbeurt, ziet Peter dit als een echte investering. "Alles is aanwezig. Een keuken met de mooiste apparatuur, een wijnkelder, bioscoop, zwembad en sauna." Het was de bedoeling dat hij samen met Nicol zijn intrek zou doen. Nu het al een tijdje uit is tussen de twee, woont hij alleen. De woning van Peter Gillis ligt in Neerpelt en kost 4,5 miljoen euro. 

Exen

De exen van Peter Gillis blijven een spraakmakend onderwerp. Peter is al een keer getrouwd geweest, maar zijn ex-vrouw Treesie blijft liever uit de schijnwerpers van de media. Daarna heeft hij wel een tijdlang een nieuwe vriendin gehad en dat was Nicol Kremers. Inmiddels heeft Peter alweer een tijdje een relatie met Wendy van Hout. 

Vroeger

Zoals eerder vermeld is Peter niet altijd al zo bizar rijk geweest en heeft hij vroeger in een snack kraam gewerkt. Vroeger zag Peter Gillis er dan ook heel anders uit, maar we moeten er wel rekening mee houden dat de foto's minstens 40 jaar oud zijn.