Entertainment

Mishandelingszaak Peter Gillis uitgesteld na nieuwe aangifte Nicol Kremers

peter-gillis-nicol-kremers-rechtszaak-uitgesteld

De mishandelingszaak tussen Peter Gillis en Nicol Kremers wordt uitgesteld, dit meldt het Openbaar Ministerie. De datum van 29 augustus zal dus komen te vervallen, aangezien één van Nicols aangiftes 'nader onderzoek' vraagt.

Nicol Kremers doet aangifte tegen Peter Gillis

Eind vorige maand werd bekend dat Nicol Kremers meerder aangifte gedaan heeft tegen Peter Gillis. Het gaat om tien gevallen van bedreiging en mishandeling, waarvan Peter voor één van die tien wordt vervolgd. De rechtszaak zou op 29 augustus plaatsvinden, maar er is wat vertraging. Dit heeft te maken met het feit dat er nader onderzoek nodig is na de aangifte. “Zodra er meer bekend is over het verdere verloop van de zaak zullen wij dat melden”, vertelt het OM.

Nicol is niet meer te zien in Massa is Kassa

Ook heeft Nicol een sommatie gestuurd naar Talpa en de producent van Massa is Kassa. Nicol zal niet meer te zien zijn in de verdere afleveringen van het programma, maar de voorgaande afleveringen waarin zij te zien is blijven wel gewoon te zien.

“Nicol zal dit lopende seizoen van Massa is Kassa niet meer te zien zijn”, deelden de advocaten van Nicol. “Afleveringen uit voorgaande seizoenen van Massa is Kassa, met Nicol, blijven zichtbaar op de platformen van Talpa Network.”