Entertainment

Peter Gillis gelooft niet in het overspel van Nicol Kremers: ‘Heb ik niks aan’

peter gillis overspel nicol kremers

Peter Gillis had heel veel verdriet van zijn breuk met Nicol Kremers, maar ondertussen is hij wel toe aan een nieuwe liefde. Hij praat over de breuk met Nicol.

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers kwam als donderslag bij heldere hemel voor velen. Toch was het een klein beetje te verwachten aangezien er veel verhalen rond gingen over mogelijke mishandelingen en overspel. Toch vertelde Peter – en dit beaamt hij nog steeds – dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan. “Op een gegeven moment gaat het niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten. In een relatie is het geven en nemen”, vertelt hij aan weekblad Weekend.

View post on Instagram
 

Ondertussen zijn de twee al heel wat maanden uit elkaar en lijken ze ook niets meer met elkaar te maken willen hebben. Nicolleke neemt het er flink van en Peter gaat gewoon door met waar hij altijd mee bezig was.

Het overspel van Nicol

Er gingen heel erg lang geruchten rond over Nicol die in haar relatie met Peter vreemd zou gaan met verschillende mannen. Zo is ze – vaker dan één keer – zoenend gespot met een andere man.

Ondanks het bewijs, gelooft Peter niet in het overspel van Nicol. “Je ziet foto’s en dan zie je van achter al dat het Nicol helemaal niet is. Daar heb ik niks aan”, vertelt hij. “Ik hoef die vrouw echt niet in bescherming te nemen, maar mensen moeten geen dingen verzinnen.”

Beeld: Wessel de Groot