BN'ers

Het einde van Peter Gillis: kan straf niet ontlopen

peter gillis

Peter Gillis had vast niet verwacht dat er nog aangifte tegen hem zou worden gedaan. Het ziet er naar uit dat hij de aantijgingen niet meer kan ontlopen. Is dit het einde van Massa is Kassa?

Laatste keer Massa is Kassa?

De aantijgingen die tegen Peter Gillis zijn gedaan voorspellen niet veel goeds voor de toekomst. Daarnaast heeft zijn realityserie Massa is Kassa dramatische kijkcijfers, vergeleken met voorheen. John de Mol vindt de cijfers belangrijker dan de andere dingen die nu in het leven van Peter spelen. Momenteel knijpt hij een oogje dicht, maar nu de kijkcijfers zo slecht gaan, zou het ons niks verbazen als dit het laatste seizoen is.

Peter Gillis laat zijn ware aard zien

Dat Peter een man met nare aard is, wisten we eigenlijk al. Nadat we zagen hoe hij met zijn personeel omgaat, werd dat wel heel duidelijk. Het blijft niet alleen bij personeel, maar zelfs tegen betalende gasten valt hij uit. De gast rijdt met zijn auto over het gazon waarna er sporen ontstaan. Wanneer Peter dit ziet, slaat hij helemaal door. “Heb je een hark bij?! Heel mijn ingezaaide ding is nu naar de klote. Ik wil dat je het bij harkt”, schreeuwt hij naar hem.

Mishandelingszaak

Voor de mishandelingszaak tegen zijn ex Nicol Kremers, moet hij 29 augustus voor de rechter komen. Hij zou haar onder andere hebben gebeten, geduwd en aan haar haren getrokken. De politie is in het bezit van bewijs, het ziet er niet goed uit voor Peet. Zijn straf zal hij niet kunnen ontlopen en dat is misschien maar beter ook.