Dit is Oelinda de Vries uit De Bachelor

TV-nieuws
door Lois
dinsdag, 12 maart 2024 om 9:43
oelinda
Oelinda, een bekende verschijning in Groningen, heeft haar intrede gedaan in het nieuwe seizoen van De Bachelor. De voormalige nachtburgemeester van Groningen, die zichzelf beschrijft als een oude ziel met een flinke dosis levenservaring, staat bekend om haar krachtige houding en wijze inzichten. Hoewel ze mannen soms kan afschrikken vanwege haar hoge eisen aan een toekomstige partner, rechtvaardigt ze deze standaarden door er zelf ook aan te voldoen.

De Bachelor Oelinda

Het avontuur begon voor Oelinda op het paradijselijke Zanzibar, waar dit seizoen niet één, maar twee vrijgezelle mannen op zoek gaan naar de liefde. Oelinda is een van de 26 dames die deelnemen aan het programma. Groningers herkennen haar mogelijk als de voormalige nachtburgemeester van de stad, een eretitel waar ze na twee jaar mee stopte vanwege de beperkte invloed die ze kon uitoefenen.
“Het is echt een eretitel. Je hebt geen enkele bevoegdheid of beslisrecht.” Twee wensen die Oelinda er niet doorheen kreeg waren meer straatverlichting en meer openbare vrouwentoiletten. Merlijn Poolman werd haar opvolgster.
Nu Oelinda een ander pad inslaat, deelde ze op Instagram haar deelname aan De Bachelor. Dit seizoen wordt de Bachelor gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze. Met een foto van zichzelf en de iconische roos kondigde Oelinda haar avontuur aan, met de boodschap: "Hey cuties, buckle up. Ik was natuurlijk niet zomaar offline. I had some business to attend to." Haar overstap naar het liefdesavontuur wekt nieuwsgierigheid op over hoe ze het zal doen.

Favoriete meiden

In de tweede aflevering van het programma kregen de deelnemers de kans om drie rozen weg te geven voordat de rozenceremonie begon. Oelinda zat bij één van deze drie favoriete meiden, gekozen door Paul. Hij prees de speeddate met Oelinda als 'chill' en merkte op dat ze anders is dan de rest, maar op een positieve manier. "Oelinda is de odd one out, die je niet meteen verwacht in de groep. Maar die heel leuk is, spontaan, direct, goed voorbereid"