Dit zijn de eerste gezichten van het nieuwe seizoen van De Verraders

TV-nieuws
door Indy
donderdag, 07 september 2023 om 14:09
de verraders halloween
De Verraders komt deze maand terug met een speciale Halloween-editie. De eerste namen van BN'ers die de strijd aangaan met elkaar in het spel zijn nu bekend.

Bekend RTL Boulevard gezicht

Dertien BN'ers doen mee aan het programma. In het spel zitten meerdere Verraders die de boel proberen te saboteren. De overige kandidaten, de Getrouwen, moeten de Verraders ontmaskeren. Vandaag is in De BLVD Podcast bekend gemaakt dat Rob Goossens één van de deelnemers van het programma is.
"Ik heb echt maanden mijn mond moeten houden, dat was heel lastig. Het was een fantastisch avontuur en jullie weten, ik heb dat vanaf het begin dat De Verraders op televisie was gezegd: het is met afstand mijn favoriete programma. Het is ook het programma dat het internationaal zo goed doet dat ik eigenlijk ook als mediawatcher wilde voelen wat het met je doet als kandidaat." , zegt Rob. Om te weten hoe ver hij is gekomen, moeten we nog even geduld hebben want dat mag de RTL Boulevard -ster nog niet vertellen. Hij geeft aan het in ieder geval 'fysiek te hebben overleefd' en veel steun te hebben gehad aan presentator Frank Evenblij.

Deelnemers De Verraders Halloween

Er zijn al een aantal andere namen van kandidaten bevestigd. In de Ochtendshow
van 3FM werd bekend gemaakt dat radio-dj Eva Koreman, De Jeugd van Tegenwoordig-ster Pepijn Lanen en rapper Bokoesam meedoen. De rest van de groep wordt later vandaag bekend gemaakt.
Blijkbaar zitten er toch best wel wat haken en ogen aan een deelname aan De Verraders. Sander, de deelname van vorig jaar, deelde namelijk een bijzonder gegeven over het contract
dat je moet tekenen. Ook vertelde creatief directeur Jasper Hoogendoorn over de duur van de opnames van het programma.
Het nieuwe seizoen van het spelprogramma is vanaf 30 september wekelijks te zien op Videoland.