Deelnemers Expeditie Robinson reageren voor het eerst op gedwongen vertrek Rose Bertram

Deelnemers Expeditie Robinson reageren voor het eerst op gedwongen vertrek Rose Bertram

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Voor Rose Bertram, met nu als bijnaam Dirty Rose, pakte haar ervaring op Expeditie Robinson toch niet helemaal goed uit. Na haar hete avontuurtje met mede-kandidaat Thijs Boermans zou zij het programma hebben moeten verlaten.

Rose Bertram is single and ready to mingle

Rose Bertram stond eerder bekend als de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel. Ondertussen is het bij menig persoon bekend dat de twee een punt hebben gezet achter hun relatie. Ze is dan ook helemaal klaar om het avontuur van Expeditie Robinson aan te gaan, zonder dat er thuis een man op haar staat te wachten die ze moet missen. Echter leek ze één specifieke man op het eiland wel héél interessant te vinden.

Het avontuurtje van Rose en Thijs

Thijs Boermans is een andere deelnemer van Expeditie Robinson. Hij en Rose leken het wel heel goed te kunnen vinden met elkaar. Het roddelkanaal JuiceChannel ontving een juicy verhaal over de twee. Ze zouden het gezellig hebben gehad op het strand en er gebeurde genoeg tussen de twee. Echter ging dit niet zonder slag of stoot. Het avontuurtje had consequenties, voornamelijk voor Rose. Zij wilde namelijk absoluut niet dat de hete nacht van de twee werd uitgezonden op televisie. Daarom kreeg ze van de productie twee keuzes: ze blijft in het programma en er zou een verhaallijn van gemaakt worden. Of ze zou het programma verlaten en er zou niks gedaan worden met het avontuurtje. Natuurlijk koos Rose voor optie nummer twee. Too bad..

De reacties van Rose, Thijs en de andere kandidaten

De twee lovebirds worden tijdens de persdag van Expeditie Robinson natuurlijk ondervraagd door journalisten. Thijs geeft aan niks kwijt de willen over de romance en Rose ontkent het avontuurtje gelijk. Ofcourse.

Ook de andere kandidaten lijken niks te weten van het avontuurtje. Is het omdat ze écht niks weten, of simpelweg niks mogen zeggen.

Hieronder de interviews met de kandidaten van Expeditie Robinson 2022:

Achter de waarheid zullen we snel genoeg komen als we naar de afleveringen gaan kijken en zien dat Rose Bertram het programma plotseling verlaat.

Vanaf vanavond 20:30 uur is Expeditie Robinson te zien!

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk