Deze Big Brother-deelnemer lijdt onder pestgedrag medebewoners

Deze Big Brother-deelnemer lijdt onder pestgedrag medebewoners

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn voor de deelnemers van Big Brother. Het valt de kijkers op dat voornamelijk één deelnemer het zwaar te verduren heeft binnen de groep. Het zou zelfs zo zijn dat deze deelnemers lijdt onder het 'pestgedrag' van de medebewoners.

Big Brother-Jason wordt gepest

Sinds het begin van het programma lijkt Jason al niet zo lekker in de groep te liggen. Zijn medebewoners vinden hem nogal irritant en laten dat ook zeker merken. In de uitzending van vrijdag was te zien hoe hij werd afgekat door Chiara en hoe Rob tegen hem uitviel.

Toch lijkt er op de livestream nóg meer te zien. Jason zou worden buitengesloten en worden genegeerd door de rest. Er wordt op social media dan ook gesproken van daadwerkelijk pestgedrag.

Foto: Wesley de Wit

Foto: Wesley de Wit

Het gemis van thuis

Op de livestream van vrijdagavond zien de kijkers dan het niet goed gaat met Jason. Het zou mentaal niet goed gaan met hem terwijl hij alleen buiten in de hot tub zit. Hier begint Jason ook tegen zichzelf te praten. "Angst om eruit te gaan: geen last van. Gewoon last van m'n eigen gedachten en het gemis van thuis. Het spel kan ik makkelijk aan, alleen dit zit in mijn hoofd", zegt hij als hij tegen zichzelf praat.

Er zijn ontzettend veel mensen die Jason proberen te steunen via Twitter. De kijkers hebben het ontzettend met de jongen te doen.

Zie hieronder een aantal Tweets:

Foto: Wesley de Wit

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk