Deze meiden moeten mee doen met volgende seizoen Echte Meisjes in de Jungle

TV-nieuws
door Noor
zaterdag, 04 maart 2023 om 15:50
ontwerp zonder titel 63 1
Het programma waar bijna niemand zijn lach in kan houden, Echte Meisjes in de Jungle. De reünie staat sinds vandaag op Videoland en hier is te zien dat ze de drama gewoon mee hebben genomen uit Laos. Fans kunnen niet wachten op een nieuw seizoen, maar wie zou er het volgende seizoen mee moeten doen?
echte meisjes in de jungle afvallers 63525db29956e

Echte meisjes in de Jungle

Het programma was voor het eerste te zien in 2011 op RTL 5. Het programma is tot en met 2013 op televisie geweest en kende drie seizoenen. Na tien jaar besloot het programma terug te komen met een nieuw seizoen op Videoland. Hierbij zijn er weer 12 meiden blootgesteld aan de jungle wat niet altijd even goed afliep. Het programma is wel vermakelijk om te kijken, de domheid, jaloezie en afschuw van de meiden is iets om te gieren. Iedereen zit alweer met smart te wachten op een nieuw seizoen van het programma. Maar wie zouden hier nou geschikte kandidaten voor zijn?

Nicol Kremers

De ex van Peter Gillis, probeert zich de laatste tijd op veel verschillende gekke manieren geld te verdienen. Doordat ze niet met haar ex-vriend getrouwd is, kon ze wel fluiten naar de centen van Peter. Toch moet ze wel aan geld komen en dit probeerde ze laatst met een wel hele rare manier via TikTok. We hebben de laatste tijd gemerkt dat Nicol nog wel eens een gekke kan zijn. Ze moet toch aan haar geld komen en het zou voor haar goed uitkomen om vaker in de media te verschijnen, zo behoud ze de aandacht. Wij denken dat ze een perfecte kandidaat is voor Echte Meisjes in de Jungle.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne, beter bekend onder de naam van haar roddelkanaal: LifeofYvonne. In 2020 heeft zich compleet gestort op de roddels over BN'er Nederland en startte ze haar roddelkanaal. Ze groeit in volgers en mensen blijven kijken wat Yvonne post, ook al haten velen haar. Niets lijkt voor Yvonne te gek, dus wij dachten zo ook niet Echte Meisjes in de Jungle. Ze heeft altijd haar woordje over iedereen klaar staan, ook over de meiden die afgelopen seizoen mee deden aan het programma. Ons lijkt het erg 'juicy' om te zien hoe Yvonne het er zelf van af zou brengen, jullie niet?
life of yvonne tv programma 63eb416d5d789 2

Shirley Cramer

In 2019 was te zien hoe Shirley mee deed aan het programma Temptation Island VIPS met haar nu ex-vriend Damian. Je zou haar bijna niet herkennen, maar toch is het waar. Later deed ze namelijk mee aan het programma Ex on the Beach. Ze heeft in de tussentijd veel aan zichzelf veranderd, dus ook wij moesten even twee keer kijken of dit hetzelfde persoon was. Shirley zegt alles wat op het puntje van haar tong ligt en zal zeker niet voor iemand buigen als ze dan niet wilt. Dit lijkt ons perfect voor in de jungle, we denken dat we erg zouden kunnen lachen als Shirley mee zou doen met het volgende seizoen.

Jaydi Dubois

Jaydi was te zien in het programma Temptation Island. Hier deed ze mee met haar vriend Sonny om te kijken of het gras misschien groener was aan de overkant. Dit bleek absoluut zo te zijn, want Sonny wist niet goed hoe hij het allemaal moest aanpakken. Hij had uitspraken waar je u tegen zegt en ook Jaydi kon dit niet waarderen. Ze ging voor de verleider hunk Ricky Lukassen wat helaas later ook stuk liep. Jaydi weet wat ze wil en is op het eerste oog een 'meisje meisje' maar heeft zeker een pittig randje. Een perfect meisje voor de Jungle denken wij.

Michella Kox

Zou het zo kunnen zijn dat onze Mies zich weer gaat wagen aan het programma? Ze zegt elke keer als ze net de Jungle uit is dat ze nooit meer in haar hele leven mee zal doen. Dit hoorde we alleen vaker, voor dit seizoen heeft ze namelijk al twee keer mee gedaan aan het programma. Het zou toch hilarisch zijn als we haar nog een keer terug zien in Echte Meisjes in de Jungle.
michella kox valentijn 63ec9f9a5f7e0