Dit is Josephine uit de Bachelor

TV-nieuws
door Lois
zaterdag, 30 maart 2024 om 11:00
josephine
Ontmoet Josephine, een van de dames die haar kans waagt op het exotische Zanzibar, waar dit seizoen van 'De Bachelor' plaatsvindt. Dit jaar zijn er niet één, maar twee aantrekkelijke vrijgezellen op zoek naar liefde en Josephine is een van de 26 deelneemsters.

Josephine

In een eerdere aflevering onthulde Paul dat hij op het eerste gezicht in Nederland op Josephine, Oelinda en Eline zou afstappen. Josephine wordt vaak onderschat door mensen. Dan zijn ze verbaasd dat er achter haar blonde lokken zo’n pientere dame verscholen zit. Humor vindt ze het allerbelangrijkst in een relatie. Ze zoekt iemand die grappiger is dan zij zelf is, zodat ze niet zelf met alle grappen hoeft te komen.
In de recente aflevering ontving Josephine een brief van Paul, waarin hij haar uitnodigt voor een speciale avond, de welbekende een-op-een date. "soms moet een man gewoon wat moeite doen voor een vrouw, wat mij betreft is dat moment gekomen. Ik zie je graag vanavond om acht uur bij mij thuis. Kus Paul."

Jaloezie

De andere dames reageren enthousiast met een tikkeltje jaloezie, want wie wil dit nou niet. Josephine kijkt er erg naar uit. "Het is een kans om elkaar echt goed te leren kennen, oog in oog, en een diepgaand gesprek te voeren", deelde ze opgewonden voor de camera.
Voor Paul was Josephine de eerste keuze voor een een-op-een date en in die intieme setting ontstond de eerste zoen tussen hen. Ook Bachelor Rien vond zijn romantiek tijdens een een-op-een moment met Femke, waar ze ook hun eerste kus deelden.

Afscheid

Tijdens de recente aflevering hebben twee deelneemsters 'De Bachelor' verlaten. Niet tijdens de traditionele rozenceremonie maar bij de poolparty. Zowel Debora als Jip namen afscheid, waardoor de strijd om de twee bachelors steeds spannender wordt.