Dit is wat Jill deed met het prijzengeld van Big Brother

Dit is wat Jill deed met het prijzengeld van Big Brother

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Jill Goede, die op dit moment ook meedoet aan het programma Echte Meisjes in de Jungle, is bekend geworden door haar deelname aan Big Brother. Het was niet zomaar een deelname, ze won de prijzenpot! Maar waar heeft ze haar geld uiteindelijk aan uitgegeven?

Jill Goede in Big Brother

Jill Goede nam twee jaar geleden deel aan het programma Big Brother. Ze was direct één van de grote favorieten van de kijkers van het programma. Jill leek een tijdje in de gevarenzone te zitten, omdat ze soms wat gemene opmerkingen maakte naar haar medekandidaten.

Toch ging Jill er uiteindelijk met de prijzenpot naar huis - een mega knappe prestatie als je het ons vraagt. Toch zijn wij benieuwd waar de prijzenpot van 70405,50 euro aan uitgegeven is.

Wat deed Jill met de prijzenpot?

Jill blikte samen met een andere oud-deelnemer van Big Brother terug op haar deelname aan het programma. Natuurlijk wordt er gevraagd wat zij met het prijzengeld gedaan heeft - op die vraag reageert ze in eerste instantie grappend. “Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan. Ik heb niks meer over.”

Uiteindelijk speelt ze wel open kaart en legt ze uit wat ze met het geld gedaan heeft. “Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding”, vertelt ze. “Ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis en een auto gekocht. Het laatste beetje is er denk ik door. Ik heb niks meer van het gewonnen geld.”

Natuurlijk kennen we Jill als een meid die graag de gek aansteekt met anderen, dus of het prijzengeld daadwerkelijk op is weten we natuurlijk niet. Wat wel duidelijk is, is dat Jill heel erg genoten heeft van haar deelname aan Big Brother. “Mijn deelname was echt een supermooie ervaring”, vertelt ze daarover.

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk