Dit is Yvonne Apeldoorn uit de Bachelor

TV-nieuws
door Lois
zondag, 21 april 2024 om 12:30
yvonne
Ontmoet Yvonne Apeldoorn uit 'De Bachelor', ook zij waagt haar kans om ware liefde te vinden op het mooie Zanzibar. Dit jaar zijn er niet één, maar twee aantrekkelijke vrijgezellen op zoek naar ware liefde en Yvonne is een van de 26 deelneemsters.

Yvonne Apeldoorn

Yvonne wil de beste fotograaf ter wereld worden. Voor haar eigen leven heeft ze ook een plaatje voor ogen: ze wil op den duur graag settelen met een man. Toch hoeft ze niet meteen bij de eerste ontmoeting te denken ‘dit wordt mijn future husband.’ Meestal wordt Yvonne verliefd vanuit een vriendschap.
In de vorige aflevering wordt Yvonne verrast door Paul, die haar uitnodigt voor een exclusieve een-op-een date. Hun interactie is speels en vol humor, met Yvonne die sarcastisch reageert op Paul's uitnodiging voor een bokssessie. Tijdens de een-op-een date maken ze veel grappen en het is duidelijk dat er een sterke fysieke aantrekkingskracht is.

Beide mannen

Terwijl Yvonne en Paul genieten van hun date, delen andere deelneemsters, zoals Oelinda, Femke en Roos, hun gedachten over de Bachelor-kandidaten. Sommigen zijn gefocust op één vrijgezel, terwijl anderen nog steeds interesse tonen in beide mannen. Het lijkt erop dat Josephine de favoriet was van Paul, nadat ze eerder met hem heeft gezoend. Maar Eline heeft nu ook met de Bachelor gezoend. 
Monica Geuze komt langs in de villa om te polsen naar de verlopen een-op-een dates. Yvonne krijgt meteen goed nieuws: ze mag mee met de groepsdate van Rien. Beide mannen zijn dus geïnteresseerd in dezelfde vrouwen, dit kan nog voor de nodige drama zorgen.

Geen klik

Tijdens de vorige rozenceremonie, nam Beate een moedige beslissing door een aangeboden roos van Rien af te wijzen, omdat ze geen klik voelde met beide mannen. In de recente aflevering moeten Shalini en Rowan het programma verlaten. De zoektocht naar ware liefde gaat voor de overgebleven dames verder.