Dit koppel uit Married at First Sight kreeg in het geheim een kindje

TV-nieuws
door Denise
vrijdag, 17 februari 2023 om 10:53
married at first sight kind
Het programma Married at First Sight kent niet alleen mismatches, want er zijn ook koppels bij wie het heel goed gaat. Zo zijn Patty en Bram nog steeds gelukkig met elkaar. Ze deden in 2016 mee aan Married at First Sight en kregen in 2019 hun eerste dochtertje Puck en zijn in oktober ouders geworden van hun tweede kindje!

Tweede kindje

Eveline Stallaart, expert van Married at First Sight, ging bij Patty en Bram langs. Ze ontdekt daar dat het stel een tweede kindje hebben gekregen. Bram en Patty ontmoeten elkaar bij het altaar in 2016 en zijn opslag verliefd en nog steeds. Ze zijn nu 7 jaar bij elkaar en hebben twee dochters. "Juul is sinds oktober in ons midden", zeggen zij tegen Eveline. "Dat gaat niet meer kapot. Met alles wat wij meemaken… Ik kan me niet voorstellen dat dit ooit kapot gaat", zegt Patty. Patty en Bram zijn er nog niet over uit of ze ooit gaan vertellen tegen hun kinderen dat ze elkaar van een dating programma kennen. Voor de zekerheid hebben ze alle afleveringen op dvd.

Nog een keer trouwen

Patty zou dolgraag elkaar nog een keer het ja-woord willen geven, en dan het liefst met hun meiden erbij. "Dat zou ik enorm leuk vinden", zegt ze tegen Bram. Bram kan dat zich voorstellen. "Ze is niet gevraagd. Het is heel anders gegaan dan hoe het normaliter gaat."
We zijn benieuwd of Bram en Patty voor een tweede keer in het huwelijkbootje gaan stappen.
Beeld: RTL