Eline uit De Bachelor werd eerder bekend door dit programma: 'Befaamde make-over'

TV-nieuws
door Lois
zondag, 17 maart 2024 om 12:20
unnamed
Het nieuwste seizoen van "De Bachelor 2024" is van start gegaan, en zoals verwacht lijken er weer bekende gezichten op te duiken in dit datingprogramma. Een van de deelnemers, Eline, werd eerder bekend door haar deelname aan "Holland's Next Topmodel" in 2015.

Flotte Babbel

Met Eline kun je alle kanten op: van een avond champagne drinken tot een weekend wildkamperen. Ze is op zoek naar een lange man, het liefst type yup, die voorbij haar flirt skills kan kijken. Zelf vindt ze namelijk dat ze niet zo goed kan flirten, maar haar vlotte babbel maakt alles goed.

Bachelor

Het avontuur begon met Rien en Paul die de kans kregen om 26 dames te ontmoeten tijdens speeddates. Uiteindelijk kreeg Roos de witte first impression-roos van Rien. De witte roos van Paul ging zonder twijfel naar Beate, die zich vervolgens afvroeg wat-ie waard was, omdat ze 'nul aandacht' kreeg tijdens het kleine gezamenlijke feestje. Monica Geuze leidt dit seizoen van 'De Bachelor 2024'.
Op sociale media delen kijkers gemengde gevoelens over de twee heren van de Bachelor. Yvonne Coldewijer deelde haar bedenkingen op haar Instagram Story, waarbij ze hen als "nep" en "overduidelijk uit op fame" bestempelde. Yvonne twijfelt over de geloofwaardigheid van deze 'ideale mannen'.  

Holland's Next Topmodel

Terug naar Eline, die je dus kunt kennen van haar deelname aan Holland's Next Topmodel in 2015. Hét seizoen waarin Loiza Lamers er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Hoewel Eline er vrij snel uitvloog, maakte ze in korte tijd een onuitwisbare indruk. Ze weigerde namelijk haar lokken eraf te laten knippen tijdens de befaamde 'make-over'. Ook hebben veel mensen op TikTok gespeculeerd dat Eline de zus van Maris is die in 2022 heeft meegedaan aan Temptation Island. Maar dit bleek niet waar te zijn.
Nu, jaren later, is Eline opnieuw op televisie te zien, deze keer in "De Bachelor 2024".