Er wordt een nieuw element toegevoegd aan Married at First Sight

Er wordt een nieuw element toegevoegd aan Married at First Sight

door Denise

Last Laatst geüpdatet

Married at First Sight is een ontzettend succesvol programma. Niet alleen in Nederland is dit populair, zo ook in Australië. En daar hebben de makers van het programma een wel héél bijzonder element aan toegevoegd. Benieuwd wat dat element is? Dat lees je hieronder.

Married at First Sight

In Married at First Sight zien singles elkaar voor de eerste keer bij het altaar en geven het jawoord aan elkaar. Vooraf hebben de experts de singles aan elkaar gekoppeld. Alsof het experiment nog niet gek genoeg is, maakt de versie van Australië het allemaal nog heftiger. Zij voegde een nieuw element toe aan het programma wat wij niet kennen in de Nederlandse versie en het is heel apart...

Het nieuwe element is dat de singles gaan ruilen van partner in het nieuwe seizoen. En met deze partner brengen zij dan ook de nacht door… hééél apart. Kijkers zijn ook niet echt te spreken hierover. Zo zegt iemand: "Dit gaat echt veel te ver. Het is één ding om te trouwen met een onbekende, maar om partners te ruilen en te slapen? Dat is ziek!" Een ander zegt: "De volgende aflevering wordt walgelijk vermakelijk."

De reden van het ruilen van partner is dat de experts vinden dat ze alles in een ander perspectief kunnen zien en zichzelf meer kunnen verdiepen in de relatie. Verder vinden de experts het goed als de deelnemers uit hun comfort zone kunnen stappen in het experiment.

Er wordt een nieuw element toegevoegd aan Married at First Sight

We snappen wat de experts bedoelen, maar wij denken natuurlijk gewoon dat dit puur om de kijkcijfers gaat. Sensatie wordt het zeker met dit nieuwe element.

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk