Het einde van Chateau Meiland: 'Mooi geweest'

Het einde van Chateau Meiland: 'Mooi geweest'

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Het succes van Chateau Meiland is nog steeds ontzettend groot, het geld van de familie blijft nog steeds binnenstromen. Toch lijkt Martien te hinten op het einde van de populaire serie.

Kijkcijfers Chateau Meiland

Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van Chateau Meiland. Na een aantal jaren zijn de kijkcijfers nog steeds ontzettend hoog. "Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden", vertelt Martien aan het weekblad Weekend. "Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken."

Het einde van Chateau Meiland

Martien geeft wel hints dat er een einde aan de serie zit te komen. Hij verwacht dat het nog twee jaar zal duren totdat Chateau Meiland van de buis is. "Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen."

De Meilandjes zijn zo gewend aan de spotlights, kunnen ze überhaupt zonder? "Daar moet ik even over nadenken...", zegt Martien met twijfels. "Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland, en dan gaat misschien Wie Van De Drie ook op een gegeven moment over... Dat zou ik ook wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt."

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk