Deze 19 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog steeds bij elkaar

TV-nieuws
door Indy
zondag, 10 september 2023 om 10:50
realitylogo
Het populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw , dat gepresenteerd wordt door Yvon Jaspers , is inmiddels al 19 jaar te zien op televisie. Het dertiende seizoen is in aantocht en dat betekent dat we kunnen weer gaan genieten van de boeren die op zoek gaan naar de liefde. Deze 19 boeren zijn na hun zoektocht in de liefde via het programma nog altijd gelukkig samen.

1. Boer Joris en Renske (seizoen 1)

In 2011 was de liefde tussen boer Joris en Renske nog dik aan, maar Renske haar naam is niet meer te vinden op de website van het bedrijf van Joris. Of de twee nog steeds samen zijn is niet helemaal zeker.

2. Boer Hans & Connie (seizoen 1)

Boer Hans en Connie waren het eerste Boer Zoekt Vrouw koppel dat ging trouwen. Ze bezegelden hun liefde met de eerste Boer Zoekt Vrouw -baby. Nu, 16 jaar later, zijn er 75 baby's geboren binnen de familie, niet alleen van Hans en Connie uiteraard. Het stel is nog steeds gelukkig samen.

3. Boer Martijn & Marlies (seizoen 2)

In 2006 zocht Boer Martijn zijn droomvrouw en die vond hij in Marlies. Nu, bijna 17 jaar later, zijn ze nog steeds samen. Martijn runt her boerenbedrijf en Marlies coacht agrarische vrouwen. Samen hebben ze het bedrijf Koe & Boe opgericht.

4. Boer Wietse & Neeltje (seizoen 4)

Boer Wietse hield aan het programma een relatie aan over met Neeltje. Hun liefde werd in 2016 bekroond met de geboorte van hun dochter, daarna volgden nog twee kinderen. Twee jaar verschenen ze in Boer Zoekt Vrouw: 90 spruiten special .

5. Boer Hans & Audrey (seizoen 4)

Boer Hans werkt niet alleen door op de boerderij. In 2013 kregen hij en zijn vrouw Audrey hun eerste kindje. Inmiddels telt het gezin vijf kinderen.

6. Boer Henk & Fiona (seizoen 6)

Boer Henk was erg populair onder de vrouwen. Hij ontving maar liefst 1109 brieven. Fiona was de gelukkige die zijn hart veroverde. Het stel heeft drie kinderen.

7. Boer Martin & Wilma (seizoen 6)

Boer Martin en Wilma waren beide vergeten hoe fijn het is om het leven met iemand te delen. Gelukkig vonden ze de liefde met elkaar terug en zijn ze in 2013 getrouwd.

8. Boer Wim & Evelyne (seizoen 7)

Net als bij het eerste stel, is het onzeker of Boer Wim uit Tanzania nog steeds met Evelyne is. In 2015 waren ze gelukkig, maar sindsdien hebben we weinig gehoord over hun relatie.

9. Boer Jan & Rianne (seizoen 8)

In tegenstelling tot boer Wim en Evelyne, hebben Boer Jan en Rianne elkaar helemaal gevonden. Ze wonen samen op de schapenboerderij op Texel, zijn getrouwd en hebben hun liefde bezegeld met twee kinderen.

10. Boer David & Mara (seizoen 9)

Hoewel het negende seizoen van Boer Zoekt Vrouw internationaal begon, eindigde het liefdesverhaal voor Boer David en Mara niet in het buitenland maar in Brabant. Waar boer David eerst nog doordeweeks op en neer ging van Roemenië naar Nederland, vermoeden we dat het stel inmiddels in Nederland woont.

11. Boer Herman & Fleur (seizoen 9)

Boer Herman en Fleur zijn nog altijd bij elkaar. Het stel woont samen op een oude boerderij in Frankrijk.

12. Boerin Michelle & Maarten (seizoen 10)

Ook boerin Michelle en Maarten hebben het geluk en de liefde met elkaar gevonden. In 2022 werd het stel ouders van een dochtertje.

13. Boer Wim & Marit (seizoen 10)

Genoeg spotlights voor boer Wim en Marit. Zij leven een rustig leven op een boerderij in Marknesse. In 2021 werden zij ouders van een dochtertje.

14. Boerin Steffi en Roel (seizoen 10)

Boerin Steffi en Roel wonen inmiddels niet meer op de boerderij, maar in de stad. De twee hebben plannen om een bed & breakfast te openen. Ze hebben twee kinderen, waarvan een van hen vernoemd is naar Boer Zoekt Vrouw -presentatrice Yvon Jaspers.

15. Boer Jouke & Karlijn (seizoen 12)

Ook boer Jouke lag goed bij de dames. Hij ontving 434 brieven, maar het was de Brabantse Karlijn die zijn liefje werd. Na ruim twee jaar samen te zijn, is Karlijn zelfs van plan om naar Friesland te verhuizen.

16. Boer Gerben & Vivian (seizoen 12)

In tegenstelling tot boer Jouke, ontving boer Gerben te weinig brieven om mee te doen aan het volledige programma. Toch vond hij zijn ware liefde. Briefschrijfster Vivian veroverde zijn hart en de twee werken samen op de boerderij.

17. Boer Hans & Annette (seizoen 12)

Boer Hans en Annette zijn ook nog gelukkig samen. Annette zette zelfs haar huis in Zeeland te koop, om op de boerderij van Hans in Brabant in te trekken.

18. Boerin Janine & Sander (seizoen 12)

Boerin Janine is nog niet zo ver om samen te gaan wonen met haar Sander. De relatie tussen de twee was even over, maar inmiddels zijn ze weer samen. Aan samenwonen wordt in ieder geval nog even niet gedacht.

19. Boer Evert & Maud (seizoen 12)

Boer Evert en Maud zijn samen een boerenleven op aan het bouwen. Maud is naar de boerderij van Evert in Drenthe verhuisd.
Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Europa is vanaf zondag 17 september om 20.30 uur op NPO 1 te zien.