Matched by Mom: een nieuwe serie op Videoland en dit zijn de deelnemers

Matched by Mom: een nieuwe serie op Videoland en dit zijn de deelnemers

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Videoland heeft weer een nieuwe manier gevonden waarop deelnemers de ware liefde kunnen vinden, dit keer doen de moeders mee. De kandidaten van het nieuwe programma zijn vandaag bekend gemaakt.

Matched by Mom nieuw op Videoland

'Moms are always right', misschien wel de slogan van deze nieuwe serie op Videoland. Na de ultieme relatietest, exen die het strand op wandelen en het uitdelen van rozen heeft Videoland een nieuwe manier bedacht om de liefde te vinden: moeders. In Matched by Mom gaan moeders opzoek naar de perfecte partner voor hun zoon. Ze gaan dit proberen samen met presentator Edson da Graça, misschien dat dit experiment uitdraait op een groot succes.

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe programma

Vandaag maakte Videoland de deelnemers van Matched by Mom bekend die we vanaf 4 oktober kunnen zien bij de streamingdienst en op RTL4.

Melvin en Patricia

Melvin Lassooy is de eerste deelnemer van het stel. Hij gaf de controle uit handen aan zijn moeder Patricia in de hoop de ware liefde te vinden. Melvin heeft gewerkt als persoonlijk coach en werkte in Portugal en op Mallorca. Ondertussen organiseert hij voornamelijk evenementen vanuit onze hoofdstad met zijn bedrijf Sold Out Events.

Anwar en zijn moeder

Over Anwar weten we niet zo heel erg veel. Zijn Instagram is privé, maar we kunnen uit zijn beschrijving opmaken dat hij in Amsterdam woont. Na wat speurwerk hebben we gevonden dat hij ALO heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en zou hij werken als Customer Success Specialist.

Matched by Mom: een nieuwe serie op Videoland en dit zijn de deelnemers

Lorenzo en zijn moeder

Lorenzo, met als artiestennaam LOZO, deed ook samen met zijn moeder mee aan het programma Matched by Mom. Op zijn Instagram kunnen we zien dat hij zich voornamelijk bezig houdt met muziek als DJ en producer. We willen natuurlijk niet direct judgen, maar we vragen ons wel af of hij mee doet om zijn muziekcarrière een boost te geven, of omdat hij écht op zoek is naar de ware liefde. We gaan het allemaal zien zodra de afleveringen te zien zijn.

Koen en zijn moeder

Hij blijft nog even undercover want we weten nog maar weinig over hem. Zijn Instagram is privé en doordat hij nergens zijn achternaam heeft staan kunnen we moeilijk verder speuren. Hij heeft echter het account van Blended Events in zijn biografie staan, dus misschien dat dat zijn werk is? We komen snel meer over hem te weten, to be continued..

Matched by Mom: een nieuwe serie op Videoland en dit zijn de deelnemers

Matched by Mom is vanaf 4 oktober elke week te zien op RTL4 en Videoland.

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk