Dit is Milan Lemmen uit De Bachelor

TV-nieuws
door Lois
zaterdag, 16 maart 2024 om 12:20
milan bachelor
Het avontuur van De Bachelor begon voor Milan Lemmen op het paradijselijke Zanzibar, waar dit seizoen niet één, maar twee vrijgezelle mannen op zoek gaan naar de liefde. Presentatrice Monica Geuze, enthousiast over het verdubbelde romantische avontuur, belooft dat dit seizoen onvergetelijk wordt.

Milan Lemmen Bachelor

Milan Lemmen, een liefhebber van muziek, geeft haar vrije tijd graag een swingend tintje met salsadansen en bachata. Haar hart gaat sneller kloppen van een man met donker haar en een sportieve bouw. Een leven vol alledaagse routine is niets voor Milan; ze verlangt naar meer en hoopt in de toekomst een partner te vinden om samen te dansen op het ritme van het leven. "It takes two to tango!"
In de tweede aflevering van het programma ontving Milan een rode roos van Rien, die drie rode rozen mocht uitdelen aan zijn favorieten. Het moment werd gekenmerkt door een komisch moment toen Rien Milan mee vroeg naar de bar, waarbij ze eerst nog even haar hakjes moest aantrekken. "Dan wacht ik", zei Rien lachend.

Bepaald gevoel

Rien gaf aan dat hij een positief gevoel had na hun eerste ontmoeting en wilde de kans om Milan beter te leren kennen benutten. "Ik vond het gister heel leuk om je te ontmoeten. En ik heb wel een goed gevoel bij jou."
Voor de camera's liet Rien weten dat Milan zeker in zijn toplijstje staat. "Ik vind het iets lastiger om daar precies de juiste woorden bij te vinden, maar dat is een bepaald gevoel. En ja, het was wel gewoon een leuke klik."

Extra tijd

Milan was heel blij na het gesprek met Rien: "Ik ben absoluut blij met de roos. Het betekent dat we nog wat extra tijd hebben om elkaar opnieuw te spreken. Op die manier kunnen we ontdekken of we goed bij elkaar passen of niet."
Beeld: De Bachelor