Nieuw seizoen Chateau Meiland in de maak: 'Oude chateau opgezocht'

TV-nieuws
door Sophie
vrijdag, 28 juni 2024 om 11:27
erica meiland maxime meiland
Het houdt niet op met de familie Meiland, we lijken maar niet van ze af te kunnen komen. Er is namelijk wederom een nieuw seizoen van de realityreeks in de maak en deze komt na de zomer op de buis.

Chateau Meiland

We kennen Chateau Meiland inmiddels al een tijdje. De familie werd bekend door het programma waarin ze naar Frankrijk vertrokken om een oud chateau op te knappen, zodat ze daar gasten kunnen ontvangen.
De hysterische familie, bestaand uit Martien Meiland, Erica Meiland, Maxime Meiland en Montana Meiland, was direct een hit. De uitspraken die ze deden waren populair en wekelijks keken er miljoenen mensen naar hun avonturen.
Sindsdien heeft de familie hun naam flink uitgemolken en in principe elke kans wel aangegrepen die ze hebben gekregen. Een spin-off, verschillende versies van het programma én vier boeken. Je zou denken dat het een keer klaar is, maar dat is het voor de familie zeker niet.

Chateau Meiland En Route

Er komt namelijk een nieuw seizoen van de realityreeks van de familie: Chateau Meiland En Route. Wat kunnen we daar precies van verwachten? Wederom veel geschreeuw, geruzie en natuurlijk wijn, hoe kan het ook anders. De familie zal met een camper door Zuid-Europa reizen, om daar een vakantieappartement te vinden.
Natuurlijk komt dit ook met een hele lijst aan eisen, we kennen de familie inmiddels een beetje natuurlijk. "Martien wil op zijn oude dag in volledige anonimiteit in de zon kunnen zitten", vertelt Erica met een lach op haar gezicht. 
De eerste opnames zitten er op en in augustus vertrekt de familie wederom richting Frankrijk, om daar het tweede deel op te nemen. Er is één ding wat Erica wel kan verklappen, de familie heeft hun oude chateau opgezocht!