Wie voegt er zich bij The Real Housewives of Amsterdam?

TV-nieuws
door Denise
zaterdag, 18 februari 2023 om 13:50
real housewives
The Real Housewives of Amsterdam, we weten niet hoe het met jullie zit, maar wij missen de drama wel van dit programma! Nadat er Sheila er uit is gekickt is er nu ruimte voor een nieuwe deelnemer. Wie o wie gaat dit zijn? Wij hebben wel wat potentiële deelnemers die geschikt zijn voor The Real Housewives of Amsterdam.

Josh V

Josh Veldhuizen kwam voor in Echte Gooische Moeders als buurvrouw van Bo Wilkes, de original van Echte Gooische Moeders. In deze aflevering zie je de villa van haar die er super netjes uitziet en je zelf geen vlek zou durven maken, want alles is wit. Tja, wij weten ook niet hoe je dat doet als je kinderen hebt die alles vies maken. Maar goed, daar gaat het nu niet om. Josh Veldhuizen zou de perfecte kandidaat zijn, omdat zij een echte zakenvrouw is. Naast dat ze een eigen kleding bedrijf heeft dat Josh V heet, is ze ook influencer. Wij denken dat Josh V goed bij de groep zou passen, omdat ze ook wel bij de drama zou passen en daarnaast hoort zij ook zeker thuis in het wereldje.

Anna Nooshin

Anna Nooshin is een echte zakenvrouw. Al vanaf jonge leeftijd timmert zij zich een weg naar haar carrière. Ze is influencer, heeft een eigen webzine NSMBL, is vlogger en nog zoveel meer. Dit maakt haar een geschikte kandidaat voor The Real Housewives of Amsterdam en denken wij dat zij het goed zou kunnen vinden met de andere deelnemers. Of niet, maar dat is natuurlijk ook goed, want dat creëert drama.

Amanda Balk

Amanda Balk kun je onder andere kennen van de Gouden Kooi en Echte Meisjes in de Jungle, het oude seizoen. We herinneren ons allemaal nog de vechtscène van Michella en Amanda, iconic. Amanda heeft een kind samen met Afrojack en is nu gelukkig met Edward Hollander, zakenman met een vermogen van 340 miljoen. Amanda leidt een rijk leven en dit maakt haar dan ook geschikt als kandidaat voor The Real Housewives of Amsterdam. We zien haar wel haar leventje showen aan de buitenwereld en vooral drama zoeken met de andere deelnemers.

Magali

Magali Gorre, oftewel de dramastichter van The Real Housewives of Amsterdam. Magali hebben we vaak voorbij zien komen in de afleveringen en zorgde voor genoeg drama in de serie. Ze is schrijfster, getrouwd met voetballer Dean Gorré en heeft drie kinderen. Magali zou er goed tussen passen, want naast dat ze dikke vriendinnen is met Djamila en Cherry Ann kent ze de andere deelnemers goed en is ze bekend in het wereldje. Ze zou een goede aanvulling zijn op het programma en het zou het programma meer sensatie opleveren.
Beeld: Mark Engelen Fotografie