Trouble in Paradise voor deze Love Island sterren

TV-nieuws
door Denise
donderdag, 16 februari 2023 om 10:41
jules en amandine
Er is trouble in Paradise voor Love Island 's Jules Leclef en Amandine Bonehill. Volgens bronnen gaat het niet zo goed in de relatie van Amandine en Jules. Jules zou niet zo trouw zijn geweest.

Jules Leclef de cheater

Jules zou het gezellig hebben gehad met een andere dame, met Valentijnsdag zou hij alleen in een club te vinden zijn, zonder Amandine. Ook heeft hij een meisje een berichtje gestuurd op Instagram of diegene veilig is thuisgekomen. Dit is gebeurd na de opnames van de reünie van Love Island. Amandine plaatste een video geplaatst op TikTok waar zij moest huilen. Deze video is vervolgens verwijderd.

Deelname Love Island

Amandine deed mee aan Love Island en vormde samen een koppel met Jules. Even leken ze de liefde gevonden te hebben, maar toch koos Jules ervoor om te herkoppelen met een andere dame. Amandine was hier heel verdrietig van. Ze kon het niet aan om hem te zien met een andere dame en besloot de villa te verlaten. Kort na de herkoppeling kreeg Jules spijt van de herkoppeling en wilde Amandine terug. Na thuiskomst heeft Jules Amandine gelijk een berichtje gestuurd en zijn de twee weer gaan daten. Helaas mocht het liefdessprookje toch niet deugen…
amandine en jules 63edfddf1e5b2
Beeld: RTL/Videoland