Rachel Hazes Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Rachel Hazes

Rachel Hazes kennen we natuurlijk als de weduwe van André Hazes. Ondanks dat de twee voor zijn dood al apart van elkaar woonden, draagt zij nu heel intensief zorg voor zijn nalatenschap en zorgt ze ervoor dat hij niet vergeten wordt. 

Bekend geworden

Rachel Hazes is eigenlijk bekend geworden doordat ze trouwde met de bekende zanger André Hazes. Na zijn dood hield ze de Hazes-naam in stand om ervoor te zorgen dat het publiek zijn naam niet zal vergeten. Zo heeft ze gezorgd voor dingen als Holland Zingt Hazes en verschillende musicals die over het leven van André uit zijn gekomen. Zoals we net al zeiden draagt Rachel de zorg voor zijn nalatenschap. Ze heeft de rechten voor zijn muziek en beslist of er muziek van hem zal uitkomen.

Privéleven

Het privéleven van Rachel Hazes is al jarenlang niet privé meer. Toen ze twaalf was leerde ze de zanger André Hazes kennen. Haar vader was groot fan van de zanger en ze gingen samen naar een café waar hij destijds optrad. Toen Rachel vijftien jaar oud was paste ze een tijdje op de zoon van André Hazes en Ellen Wolf, Melvin. Rachel en André kregen in die tijd gevoelens voor elkaar en ze deelden zelfs het bed met elkaar. Rachel was toen 15 en André was 34. Na een liefdesverklaring van André nam Rachel afstand, maar vijf jaar laten kwamen ze toch weer in elkaars leven. Uiteindelijk kregen de twee een relatie, ze trouwden met elkaar en kregen twee kinderen: Roxeanne Hazes en André Hazes jr.

In 2003 ging het mis tussen de twee. Het is bij menig Nederlander welk bekend dat het alcoholgebruik van André Hazes ontzettend veel was, hij had een daadwerkelijk probleem. Rachel Hazes besloot om in november van 2003 te vertrekken naar een recreatiewoning samen met de kinderen, ze wilde niet meer verder met André. De scheidingspapieren lagen klaar, maar de zanger was te bang om ze te ondertekenen omdat hij niet alleen wilde komen te staan. De feestdagen brachten ze gescheiden van elkaar door en de breuk leek voor Rachel definitief, totdat de zanger in januari ineens voor haar deur stond. Ze besloten de relatie nog een kans te geven. Echter overleed André in 2004 en sindsdien is Rachel een weduwe.

Rachel Hazes bevestigde in 2022 een relatie te hebben met Klaas Otto, maar dit hield maar kort stand. Nog geen maand nadat naar buiten kwam dat de twee samen waren, werd de breuk al aangekondigd. Hij ging weer terug naar zijn ex-vriendin en de twee verwachten ondertussen een kindje.

Grootste schandalen

Veel mensen hebben hun mening klaar over Rachel Hazes, voornamelijk over hoe zij met de Hazes-naam omgaat. Ze houdt de naam van de zanger in leven en wilt voorkomen dat mensen hem vergeten. Echter lijkt ze erg te profiteren van zijn naam en dat vinden de mensen dan weer niet oké. Vooral om het feit dat de twee praktisch gezien uit elkaar waren op het moment dat hij overleed.

Natuurlijk is het de afgelopen tijd veel in het nieuws wat er gaande is tussen Rachel en Roxeanne Hazes. Het loopt niet echt lekker tussen moeder en dochter en er is zelfs een rechter aan te pas gekomen. Ook reageerde Rachel Hazes niet echt positief op het verhaal dat door haar dochter gedeeld weg over haar vroegere trauma. "Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.", was de reactie van Rachel. De band met Roxeanne en Rachel ligt dus niet écht goed, gelukkig voor Rachel is dat met haar zoon wel alles. Onlangs bracht ze nog een ode aan André door middel van een taart

Dit vind je misschien ook leuk