Entertainment

Rachel Hazes geeft een ode aan haar zoon “Wij zullen er altijd voor jou zijn”

Een band tussen moeder en zoon, onvoorwaardelijke liefde. Dat blijkt maar weer uit de nieuwe Instagram post van mama Rachel Hazes. Ze laat weten hoe trots ze is op André Hazes met een taart die luidt ‘One Year’.

Rachel Hazes is een trotse mama

Rachel Hazes plaatst vandaag een foto op Instagram met een ode aan haar zoon André Hazes. Ze laat in de caption weten hoe trots ze is op haar zoon, dat ze vele gesprekken hebben gevoerd zowel makkelijk als moeilijk. Rachel is erg trots op haar zoon en laat weten dat zij er altijd voor hem zal zijn.

Ook laat ze weten blij te zijn met de mensen die André om zich heen heeft en dat zij hem zullen beschermen, haalt ze hier dan toch uit naar de ‘veilige thuishaven’ Monique Westenberg?

Happy One Year!

Op de foto op Instagram is een prachtige taart te zien met een foto van haar favoriete kind in het groot afgedrukt. Ook staat er een tekst op de foto die luidt: ‘One Year’.

Natuurlijk gaan er bij ons belletjes rinkelen, welke anniversary vieren moeder en zoon vandaag? Een jaar vrijgezel? Een jaar clean? We weten in ieder geval dat hij een jaar geleden is vertrokken naar Spanje in verband met zijn ‘emotionele burn-out’, zal dat er dan iets mee te maken hebben?

Uit de reacties kunnen we het ook niet verder opmaken aangezien Rachel Hazes deze heel tactisch heeft gelimiteerd. Voor nu staan er alleen maar hartjes en andere snoezige reacties onder het bericht.