Entertainment

Roos geeft update na breuk met Vincent: ‘Nooit gedacht dat dit onze toekomst zou zijn’

roos en vincent

Roos en Vincent uit het programma Oh Oh Cherso, zijn de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Vincent verliet zijn gezin en ging ervandoor met zijn 22-jarige affaire. Roos geeft ons een update met hoe ze er nu voor staat.

Relatiebreuk Roos en Vincent

Roos en Vincent aka Little Princess en Sniper, die we natuurlijk kennen van hun deelname aan het spraakmakende programma Oh Oh Cherso. Na het verlaten van de Griekse villa, zijn de twee samen gebleven. Na een twaalfjarige relatie zijn ze getrouwd en hebben ze twee zoontjes. Tot vorige maand leek alles goed te gaan, maar nadat er geruchten rondgingen dat Vincent wellicht een ander had, heeft Roos er een eind aan gemaakt. Haar voorgevoel klopte en Vincent ruilde zijn gezin in voor het gezelschap van een 22-jarige dame. Hij leerde haar kennen via zijn werk als personal trainer.

Geen verwijten

Inmiddels zijn we twee weken verder en geeft Roos ons een update over hoe het haar afgaat. “Elke dag is er wel iemand die vraagt of ik het red met de kindjes alleen… Als ik dan aangeef dat het goed gaat omdat ik het eigenlijk altijd al alleen deed, reageren ze met ‘Owja dat is zo, je was al altijd veel met de kindjes alleen’”, begint ze haar bericht op Instagram. Dit is geen verwijt, maar gewoon een feit. Zo hebben de twee het afgesproken.

‘Nooit gedacht dat dit onze toekomst zou zijn’

“Dat er nu van alles gaat veranderen maakt mij best wel bang, geen idee hoe het vorm gaat krijgen en hoe het gaat zijn.” Ze geeft toe het ouderschap anders voor zich te zien dan hoe het nu daadwerkelijk gaat. “Nu zijn we beland in het maken van afspraken en het ouderschapsplan. Nooit gedacht dat dit onze toekomst zou zijn…” Het is natuurlijk even wennen, zo alles alleen doen, maar het zal haar vast en zeker lukken. Vincent daarentegen, zal nog wel merken dat hij zijn fijne thuis heeft omgeruild voor één of ander mokkel.

View post on Instagram